Grupa «Carnival Youth» publisko dziesmas «Dzeguzes balss» versiju un aicina uz koncertu

Pievērs uzmanību – raksts publicēts pirms 3 gadiem.

Mūzikas grupa "Carnival Youth" 20. jūnijā piedāvās ieskatu latviešu kino mūzikas programmā “Naivais ku-kū”, kuru pulksten 21.00 varēs vērot tiešraidē no koncertzāles “Lielais dzintars”. Uz koncertu pieejamas arī klātienes biļetes, medijus informē grupas pārstāvji.

Savukārt 5. jūnijā klajā nāk leģendārā Imanta Kalniņa dziesma “Dzeguzes balss” “Carnival Youth” izpildījumā no kinofilmas “Elpojiet dziļi” (“Četri balti krekli”).

“Plaukstošās vasaras smaržu iedvesmoti, nolēmām jūs pārsteigt un izziņot "Naivais ku–kū" tiešraides koncertu, tādējādi ieskandinot Jāņus ar dziesmām no latviešu kinofilmām,” stāsta grupa.

Grupas dalībnieks Roberts Vanags atzīmē: “Ieraksta iespēja ļaus šos Līgo svētkus pavadīt kopā ar jaunos skaņu kažociņos ieģērbtām un sev mīļām latviešu dziesmām no tādām kinofilmām kā "Elpojiet dziļi", "Limuzīns Jāņu nakts krāsā", "Ceplis", "Dāvana vientuļai sievietei", "Blakus" un vēl, un vēl, un vēl! Programmu veidosim tādu, lai interesanti klausīties būtu gan tiem, kas Imanta Kalniņa un Raimonda Paula labākās dziesmas zina kā alfabētu, gan tiem, kas ar tām iepazīsies pirmo reizi!''

Rudenī grupai “Carnival Youth” joprojām ir paredzēta “Naivais ku-kū” koncertsērija, kurā laika posmā no 30. septembra līdz 18. oktobrim plānoti koncerti Rīgā, Ādažos, Smiltenē, Siguldā, Kuldīgā,  Bauskā, Rēzeknē, Alūksnē, Liepājā, Ventspilī, Gulbenē un Talsos.

Koncertu klātienē varēs vērot ierobežots skatītāju skaits, ņemot vērā valstī noteiktos pulcēšanās ierobežojumus. Pieejamas vairāku veidu biļetes gan klātienes, gan tiešsaistes koncerta apmeklējumam.

Kļūda rakstā?

Iezīmējiet tekstu un spiediet Ctrl+Enter, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Iezīmējiet tekstu un spiediet uz Ziņot par kļūdu pogas, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Saistītie raksti

Vairāk

Svarīgākais šobrīd

Vairāk

Interesanti