Grupa «Blue Jean Serenade» nāk klajā ar jaunu singlu «Mākoņmaliņa»

Pievērs uzmanību – raksts publicēts pirms 4 gadiem.

Grupa “Blue Jean Serenade” nāk klajā ar singlu “Mākoņmaliņa” - pirmo vēstnesi no 2020. gada janvārī gaidāmā albuma “Prieks, no kura neizaug. Laiks, kuru neaizmirst”, paziņojumā medijiem informē grupas pārstāvji.

Ar dziesmu “Mākoņmaliņa” grupa aicina klausītājus aizdomāties par tiem mirkļiem, kuros ikdienā viņi jūtas vislabāk.

Dziesmas autore paziņojumā Anna Niedra stāsta:

“Tā ir dziesma par ikdienas steigu un haosu, un to, kā mēs, būdami tik dažādi un izpausmēs atšķirīgi, tiekam ar šo steigu galā. Taču mūs visus vieno prieks par to, ka katru dienu, kaut vai uz neilgu mirkli, varam apstāties vietā, kur prieks un klusums mīt. Atcerēties visas labās, lietas - tās var būt saistītas ar ģimeni, draugiem, paziņām, svešiniekiem, notikumiem, kas šodien mūs darījušas laimīgus. Šis neilgais mirklis ir mūsu dienas zelta mākoņmaliņa.”

Grupa “Blue Jean Serenade” muzicē indie-pop stilistikā un grupu veido draugi: Jānis Niedra, Anna Niedra, Reinis Ozolkāja, Tomass Vegners un Pēteris Blūms. Mūzika saliedē visciešāk, taču draugi satiekas arī citās aktivitātēs, kā, piemēram, galda spēļu vakaros.

Par godu dziesmas “Mākoņmaliņa” izdošanai mūziķi rīko spēļu vakaru, kas 10. oktobrī norisināsies veikalā-kafejnīcā “Brūklene” Rīgā.

Grupas “Blue Jean Serenade”  pirmsākumi meklējami 2016. gadā. Grupa jau ir izdevusi mazalbumu “All My Friends Care About Celebrities, Well, I Don’t”, bet ar singlu “ Avotu Iela” ieguvusi Radio SWH klausītāju atzinību. Grupa uzstājusies “Reeperbahn” festivālā – mūzikas skatē Vācijā, Hamburgā, festivālā “Summer Sound” Liepājā, Fon Stricka villas dārzā Rīgā un citviet Latvijā.

Kļūda rakstā?

Iezīmējiet tekstu un spiediet Ctrl+Enter, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Iezīmējiet tekstu un spiediet uz Ziņot par kļūdu pogas, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Saistītie raksti

Vairāk

Svarīgākais šobrīd

Vairāk

Interesanti