Grupa «Bet bet» publicē pirmo dziesmu no jaunā albuma

Pievērs uzmanību – raksts publicēts pirms 8 gadiem.

Grupa "Bet bet" klausītājus iepazīstina ar pirmo dziesmu no 8. jūnijā gaidāmā albuma "Vasara nebeigsies nekad". Albumā būs iekļautas 12 pilnīgi jaunas Maestro Raimonda Paula dziesmas ar grupas dalībnieka Guntara Rača vārdiem.

"Ar "Bet bet" mums jau ir bijusi veiksmīga sadarbība, bet ar [Zigfrīdu] Muktupāvelu jau pēdējā laikā bieži nācies sadarboties, izpildot Mocartu un vēl visādus brīnumus. Gluži loģiski bija tieši viņam uzticēt aranžēt šo materiālu, kas gan sākotnēji tika gatavots šī gada Jāņu sagaidīšanai krastmalā. Tur šīs dziesmas arī izskanēs citu izpildītāju sniegumā un tas būs pavisam atšķirīgi. Man patīk, kā Zigfrīds ar savu komandu strādā. Teiksim atklāti, šīs ir vienkāršas dziesmas, bet viņiem ir izdevies tās pasnieg savā manierē. Biju patīkami pārsteigts, noklausoties rezultātu. Man šķiet, ka viņiem ir izdevies ļoti pieklājīgi," vērtē Raimonds Pauls.

Ierakstot albumu, grupa pirmo reizi sadarbojas ar producentu Gintu Stankeviču, kurš ir viens no labākajiem sava aroda meistariem Latvijā un sadarbojies ar grupām "Tumsa", "Putnu balle", producējis albumus Laimai Vaikulei, Laurim Reinikam un daudziem citiem. Pats būdams dziesmu autors, Gints Stankevičs pārzina dziesmu veidošanas struktūru un ir būtiski ietekmējis kopējo skanējumu.

Guntars Račs norāda: "Šis nebūs tikai jauns "Bet bet" albums, šis ir Raimonda Paula dziesmu albums, kuru ieraksta "Bet bet". Nav nekāds noslēpums, ka Maestro nākamā gada janvārī svinēs skaistu dzīves jubileju un šis albums ir jubilejas gada priekšvēstnesis. Paulu interesē radīt jaunas lietas, nevis atskatīties uz padarīto, un šī ir viena no tām jaunajām lietām."

Pirmā no 12 jaunajām dziesmām, kuru grupa nolēmusi publicēt, ir albuma tituldziesma "Vasara nebeigsies nekad", kas ir stāsts par mīlestību, par to, ka iemīlējies cilvēks visu pasauli redz citādāk nekā pārējie. Dziesmas ierakstā piedalās dziedātāja Dināra Rudāne.

Dziesmas video versijas autors ir Ritvars Bluka, kurš paralēli video klipu veidošanai pašlaik pabeidz pats savu filmu. Dziesmas video redzams, cik skaista Latvija ir vasaras sākumā.

21.maijā plkst. 14 grupas līderis Zigfrīds Muktupāvels viesosies Latvijas Radio 2 studijā un noguldīs dziesmu "Muzikālajā bankā".

Grupa "Bet bet" ir dibināta 1991.gadā un nākamgad ar vērienīgu koncertu sēriju atzīmēs savu 25 gadu pastāvēšanu.

Kļūda rakstā?

Iezīmējiet tekstu un spiediet Ctrl+Enter, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Iezīmējiet tekstu un spiediet uz Ziņot par kļūdu pogas, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Saistītie raksti

Vairāk

Svarīgākais šobrīd

Vairāk

Interesanti