Grupa «Bermudu divstūris» koncertēs Latvijas Televīzijas Z studijā

Pievērs uzmanību – raksts publicēts pirms 3 gadiem.

Sestdien, 6. februārī, LTV koncertciklā “Koncerts Z studijā” uz skatuves kāps grupa “Bermudu divstūris”.

Grupu, kuras dalībnieki citā identitātē jau reiz uzstājušies Z studijā, veido, kā viņi paši saka, "divi ļoti simpātiski, neaprakstāmi talantīgi un neticami pievilcīgi brālēni" – Biceps un Triceps. Puiši izveidoja grupu, jo viņiem bija apnikušas mūsdienu dziesmas ar četriem akordiem. Tādēļ viņi nolēma iet vēl tālāk – rakstīt dziesmu uz viena akorda.

Tā arī tapa grupas pirmais singls, ko paši dēvē par “pumpi” jeb "kačājošu gabalu" – “LABI”. “Bermudu divstūris” var lepoties ar daudziem miljoniem video skatījumu “Youtube”, “Zelta mikrofona” balvu un klausītāju mīlestību.

Z studijā grupa izpildīs savus populārākos hitus, piemēram, “Ne man Gucci, ne man Nike,” “Sarkanbaltsarkanais,” “Bimba,” “Zaudējām brāli”, neiztrūkstoši arī ballīšu superhitu – “Ballējam, neguļam”.

Pirms koncerta mūziķus uz īsu sarunu aicinās LTV raidījumu vadītāja Kristīne Komarovska.

“Koncerts Z studijā. Bermudu divstūris” – 6. februārī, pulksten 21.05 LTV1 un REPLAY.lv. Koncertu būs iespējams vērot arī LTV un REPLAY.lv “Facebook” lapās.

LTV uzsver, ka koncertu ierakstu laikā tiek un tiks ievēroti visi drošības noteikumi. Koncerta scenogrāfija un kadrējums veidots tā, lai visi iesaistītie, arī mūziķi uz skatuves, varētu ievērot atbilstošu un drošu distanci. Drošības apsvērumu dēļ ieraksta laikā studijā atrodas tikai mūziķi un tie LTV darbinieki, kuri iesaistīti ieraksta nodrošināšanā.

Kļūda rakstā?

Iezīmējiet tekstu un spiediet Ctrl+Enter, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Iezīmējiet tekstu un spiediet uz Ziņot par kļūdu pogas, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Saistītie raksti

Vairāk

Svarīgākais šobrīd

Vairāk

Interesanti