Grupa «Audiokvartāls» izdod debijas albumu un videoklipu

Pievērs uzmanību – raksts publicēts pirms 4 gadiem.

Klajā nācis grupas “Audiokvartāls” debijas albums “Runa nav par naudu” un videoklips dziesmai “Nepatiesi, patiesi”, medijus informē grupas pārstāvji.

Grupa “Audiokvartāls” izveidota pirms pieciem gadiem, divus gadus vēlāk tā piedzīvojusi sastāva izmaiņas un uzsākusi identitātes meklējumus, kas beidzot ir vainagojušies debijas albumā “Runa nav par naudu”, stāsta mūziķi.

Grupas sastāvā ir brāļi Ivars un Arnis Ozoliņi, Ludvigs Lielauss un Juris Ludženieks.

“Albumā iekļautās dziesmas ir par cilvēku savstarpējām attiecībām, un, tā kā vienas mūsu dziesmas tekstā bieži tiek atkārtoti vārdi ‘’runa nav par naudu”, izdomājām, ka tāds būs arī albuma nosaukums,” stāsta grupas solists Ivars Ozoliņš.

Albumā iekļautas deviņas kompozīcijas, kas tapušas, sadarbojoties ar producentu Mārtiņu Gailīti (Marku), kura studijā arī tika veikti skaņu ieraksti un apstrāde. Izņēmums ir dziesma “Neuzgriez muguru”, kuru veidoja elektroniskās mūzikas producents “Mickeen” un kurā ir dzirdama arī jaunās dziedātājās Dionas Liepiņas balss. Paplašinot albuma muzikālos apvāršņus, dziesmā “Bezkaislīgas sarunas” dzirdami Vidzemes Augstskolas un Valmieras Kultūras centra kora "Skan" jaunieši,  kora partitūru veidoja Rūdolfs Bērtiņš.

Kopā ar albumu grupa prezentē arī jaunāko videoklipu, ko dziesmai “Nepatiesi, patiesi” veidoja “TinyLatvianProduction”.

Kļūda rakstā?

Iezīmējiet tekstu un spiediet Ctrl+Enter, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Iezīmējiet tekstu un spiediet uz Ziņot par kļūdu pogas, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Saistītie raksti

Vairāk

Svarīgākais šobrīd

Vairāk

Interesanti