Grupa «Astro’n’out» koncertēs Latvijas Televīzijas Z studijā

Pievērs uzmanību – raksts publicēts pirms 3 gadiem.

Latvijas Televīzijas koncertu ciklā “Koncerts Z studijā” 28. novembrī uzstāsies grupa “Astro’n’out”. Grupa pirms uzstāšanās teic, ka ir jābūt uzmanīgiem ar to, ko vēlas un pasaka skaļi, jo pavasarī viņu jaunākais singls bija tieši par vēlmi apstāties. Tagad mūziķi ir priecīgi par iespēju uzstāties, un savā koncertā Z studijā izpildīs gan jaunākās dziesmas, gan hitus no iepriekšējiem albumiem.

“Šis gads mums aprāva plānus, neesam to muzikāli pilnvērtīgi izdzīvojuši. Atkalsatikšanās un muzicēšanas enerģiju noteikti sajutīs arī skatītāji,” cer soliste Māra Upmane-Holšteine. Grupas mūziķi atzīst, ka ir jābūt ļoti uzmanīgiem ar to, ko vēlas. Brīdī, kad “Astro’n’out” pavasarī izlaida jauno dziesmu “Haosā”, kas stāsta par izdegšanu, mūžīgo vāveres riteni un vēlmi apstāties, tika izsludināta pirmā dīkstāve. “Dziesma izskanēs arī sestdien, būs ironiski to izpildīt brīdī, kad esam apstādināti. Taču spēlēsim dziesmas ne tikai no jaunākā albuma, bet arī senākas, skatītāju iemīļotas dziesmas. Tas būs kā pārskrējiens mūsu muzikālajam CV,” stāsta Māra.

Pirms muzicēšanas solisti uz īsu sarunu aicinās LTV raidījumu vadītāja Eva Johansone.

“Astro’n’out” Latvijas mūzikas vidē ir zināmi jau 15 gadus. Grupa nebaidās mainīties – tā vienmēr ir bijusi atvērta radošiem meklējumiem, taču nekad nav zaudējusi savu rokrakstu. Pērn grupa izdeva savu līdz šim veiksmīgāko albumu “Multivitamīnu multipaka”, kas februārī ieguva “Zelta mikrofona” balvu kā labākais 2019. gada popmūzikas albums.

“Koncerts Z studijā. Astro’n’out” – 28. novembrī, pulksten 21.15 LTV1 un REPLAY.lv. Koncertu būs iespējams vērot arī LTV un REPLAY.lv “Facebook” lapās.

LTV uzsver, ka koncertu ierakstu laikā tiek un tiks ievēroti visi drošības noteikumi. Koncerta scenogrāfija un kadrējums veidots tā, lai visi iesaistītie, arī mūziķi uz skatuves, varētu ievērot atbilstošu un drošu distanci. Drošības apsvērumu dēļ ieraksta laikā studijā atrodas tikai mūziķi un tie LTV darbinieki, kuri iesaistīti ieraksta nodrošināšanā.

Kļūda rakstā?

Iezīmējiet tekstu un spiediet Ctrl+Enter, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Iezīmējiet tekstu un spiediet uz Ziņot par kļūdu pogas, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Saistītie raksti

Vairāk

Svarīgākais šobrīd

Vairāk

Interesanti