Rīta Panorāma

Pieaug virtuālo restorānu popularitāte

Rīta Panorāma

Pirmo reizi Latvijā notiks Baltijas un Skandināvijas goda konsulu konference

Gospeļkora "GG Choir" 15 gadu jubilejas koncerts jau rīt

Gospeļkoris «GG Choir» svin 15 gadu jubileju

Pievērs uzmanību – raksts publicēts pirms 4 gadiem.

Oktobrī gospeļkoris “GG Choir” svin 15 gadu jubileju un 26. oktobrī to atzīmēs ar koncertu Rīgā, Spīķeru koncertzālē. Koncertā piedalīsies arī kora dibinātājs Gunārs Kalniņš un kādreizējie kora dalībnieki Ivo Grīsniņš-Grīslis un Karīna Tropa. Koncerta skanējumu kuplinās pavadošais sastāvs ar Jāni Miltiņu, Staņislavu Judinu un Mārtiņu Miļevski, paziņojumā medijiem informē kora pārstāvji.

“GG Choir” koncertā izpildīs pasaulē populāras melodijas gospeļmūzikas ritmos un aranžijās, kā arī jau plašai publikai pazīstamo gospeļmūzikas klasiku – “Amazing Grace”.

"Pat ja kāds klausītājs nav kaismīgs gospeļmūzikas cienītājs, šis koncerts neliks vilties un neatstās vienaldzīgu," sola mūziķi.

Kora vadītāja Elīna Zāģere raksta: “Dažkārt ir grūti noticēt, ka šogad svinam jau 15 gadu pastāvēšanu. Kora attīstībā ir iezīmējušies vairāki posmi, bet ar prieku varu teikt, ka ikviens aizvadītais koncerts vai mazāka uzstāšanās sniedz klausītājiem iedvesmu, prieku un aizkustinājumu. Viss, kas nāk no sirds, atrod vietu jau kāda cita sirdī, un tas ir galvenais iemesls, kādēļ joprojām kopā muzicējam.

Šogad nolēmām koncertu atzīmēt citādāk, iznesot savu skanējumu arī ārpus mums tik ierastajām baznīcas sienām.”

Gospeļkoris “GG Choir” ir populārās un gospeļmūzikas izpildītāji. Kori 2004. gadā dibināja mūziķis Gunārs Kalniņš, un kopš tā laika koris uzstājies daudz un dažādos koncertos, dziedot gan plašākam, gan šaurākam klausītāju lokam, gan koncertuzvedumos, gan pasākumos, kas vērojami TV ekrānos.

Gadu gaitā “GG Choir” bijis gandarījums sadarboties ar tādiem Latvijā iecienītiem mūziķiem kā “Prāta vētru”, Intaru Busuli, Reini Sējānu, Donu, Aiju Andrejevu, grupu “Baritoni” un citiem. Koris ir apmeklējis arī vairākus gospeļmūzikas festivālus un 2017. gadā ieguvis zelta medaļu Nāciju Grand Prix izcīņā.

Kļūda rakstā?

Iezīmējiet tekstu un spiediet Ctrl+Enter, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Iezīmējiet tekstu un spiediet uz Ziņot par kļūdu pogas, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Saistītie raksti

Vairāk

Svarīgākais šobrīd

Vairāk

Interesanti