Glastonberijas festivāla biļetes izpārdod 30 minūšu laikā

Pievērs uzmanību – raksts publicēts pirms 8 gadiem.

Visas biļetes uz nākamā gada Glastonberijas mūzikas festivālu izpārdotas 30 minūšu laikā, vēsta britu laikraksts "The Guardian".

Pavisam tika pārdoti 120 000 biļešu. Biļešu izpārdošanas laika rekords tika sasniegts pagājušajā gadā, kad tāds pats biļešu skaits tika izpirkts 26 minūšu laikā.

"Mūs atkal satriecis tas, cik liels skaits cilvēku no visas pasaules cerēja apmeklēt festivālu. Pieprasījums bija ievērojami lielāks par piedāvājumu," teikts festivāla rīkotāju paziņojumā. "Atvainojamies tiem, kuri nepaspēja. Mēs tiešām vēlētos, kaut visiem pietiktu vietas!"

Tā kā biļešu tirdzniecības vietnei "SeeTickets" vienlaikus centās piekļūt ļoti liels cilvēku skaits, tā pieredzēja tehniskas grūtības. Vietnes uzturētāji norādīja, ka tiekot "apstrādāts lielākais iespējamais darījumu skaits sekundē".

Svētdienas, 4.oktobra, rītā tviterī populārākā mirkļbirka bija "#GlastonburyTickets".

Pirmie 15 000 ieejas un transporta biļešu komplekti ceturtdienas, 1.oktobra, vakarā tika izpārdoti 15 minūšu laikā.

Vienas biļetes cena sasniegusi 228 sterliņu mārciņas (309 eiro).

Lai arī festivāla rīkotājs Maikls Īviss izteicies, ka viņam zināmi nākamo divu gadu galvenie izpildītāji, pagaidām vēl nav nosaukts neviens no pasākumā gaidāmajiem mūziķiem.

Bukmeikeri atklājuši, ka pašlaik favorīti esot britu grupa "Coldplay", kas festivālā uzstājusies 2002., 2005. un 2011.gadā. "Coldplay" šogad varētu atgriezties uz lielās "Pyramid" skatuves.

Starp ticamākajiem kandidātiem uz nākamā gada Glastonberijas galveno viesu godu tiek nosaukta amerikāņu rokgrupa "Foo Fighters" un britu dziedātāja Adele.

Kļūda rakstā?

Iezīmējiet tekstu un spiediet Ctrl+Enter, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Iezīmējiet tekstu un spiediet uz Ziņot par kļūdu pogas, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Saistītie raksti

Vairāk

Svarīgākais šobrīd

Vairāk

Interesanti