Ģitāristu sesija piesaka sevi ar jaunu nosaukumu

Pievērs uzmanību – raksts publicēts pirms 9 gadiem.

Ģitāristu sesija, kura jau 17 gadus notiek Madonā, turpmāk tiks dēvēta par “Madonas mūzikas sesiju”, lsm.lv pavēstīja Madonas mūzikas sesijas organizators Imants Pulkstenis.

.

“Šīm pārvērtībām ir divi iemesli. Pirmkārt, vēlējāmies, lai pasākums asociētos ar norises vietu, mūsu skaisto pilsētu – Madonu. Taču galvenais iemesls bija vēlme nosaukumā atspoguļot pasākuma būtību. Lai arī 1998.gadā viss sākās kā apmācības ģitāristiem, šo daudzo gadu laikā esam izauguši un nu jau bez ģitāristiem apmācām arī basģitāristus, bundziniekus, vokālistus un taustiņinstrumentālistus,” stāsta Pulkstenis.

Šogad “Madonas mūzikas sesija” norisināsies no 26. līdz 31. oktobrim – skolēnu rudens brīvlaikā. Kā ierasts, paredzēta plaša nodarbību un lekciju programma, kas norisināsies Latvijas un citu valstu labāko, talantīgāko mūziķu un pasniedzēju vadībā.

"Madonas mūzikas sesijas" programma tiks izziņota tuvāko nedēļu laikā, sola sesijas rīkotāji, norādot, ka ir plānoti arī dažādi pārsteigumi un krāšņs noslēguma koncerts Madonas kultūras namā.

Vēl viens šī gada jaunums “Madonas mūzikas sesijā” ir nesen izveidotā sadarbība ar biedrību “Music For Change”, kas ne tikai nodrošinās lekcijas pie dažādu valstu lektoriem, bet arī iespēju 20 jaunajiem censoņiem pasākumu apmeklēt bez maksas. Par to, kā notiks šo dalībnieku atlase informācija pieejama pasākuma mājaslapā gitaristusesija.lv

 

Kļūda rakstā?

Iezīmējiet tekstu un spiediet Ctrl+Enter, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Iezīmējiet tekstu un spiediet uz Ziņot par kļūdu pogas, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Saistītie raksti

Vairāk

Svarīgākais šobrīd

Vairāk

Interesanti