Rīta Panorāma

LMA studentu un dizaineru apvienību Butterman pirmais pop-up veikals

Rīta Panorāma

Karstums. Kā sevi pasargāt?

Ģitārists Reinis Jaunais ar Trio izdod albumu "Pretpolu vienādība"

Ģitārists Reinis Jaunais ar trio izdod albumu «Pretpolu vienādības»

Pievērs uzmanību – raksts publicēts pirms 4 gadiem.

Reinis Jaunais ar trio ir sarūpējuši jaunu ierakstu ''Pretpolu vienādības''. Šis albums ir kontrastiem bagāts ceļojums, pasaules mūzikas skanējumam mijiedarbojoties ar smagnēju ārtroku, kā arī liriskām balādēm, informēja mūziķa pārstāvji. 

Albuma prezentācijas koncerts Rīgā notiks 13. jūnijā uz AB Dambja pietauvotajā peldošajā mākslas galerijā “Noass” plkst. 19.00 (ieeja - par ziedojumiem). 

Bez mūzikas Reinis Jaunais ir arī pazīstams ar saviem ceļojumu piedzīvojumu stāstiem, ar kuriem viņš dalās koncertos. Pagājušā gadā vien mūziķim bijušas ap 250 uzstāšanās 16 dažādās pasaules valstīs, tostarp Jaunzēlandē, bet gadu iepriekš – Austrālijā un Turcijā. Šovasar Reinis Jaunais ieplānojis apceļot visu Latviju, sniedzot koncertus visdažādākajās pilsētās, prezentējot jauno ierakstu. Informāciju par šiem koncertiem var atrast mūziķa mājaslapā, kā arī “Facebook”.

Ar tādām dziesmām kā ''Haoss ir kārtība'', ''Neglīts ir skaists'', ''Klusums ir mūzika'', ''Ceļa sākums ir gals'' albums vēsta par cilvēka dzīvi veidojošo prepolu relativitāti. Vienlaikus albumu var uztvert kā trakulīgu piedzīvojumu filmu ar laimīgām beigām. Šādā grupas sastāvā šis ir jau otrais albums. Vienlaikus tas ir sestais CD formātā publicētais ieraksts, kurā apkopota Reiņa oriģinālmūzika. Albums ‘'Pretpolu vienādības’' ir ierakstīts un izdots ar AKKA/LAA autorstipendijas atbalstu.

Bez paša Reiņa grupā spēlē basģitāriste un jaunā komponiste Lauma Kazaka, kā arī bundzinieks Ivars Logins, kurš paralēli darbojas hārdroka apvienībā "Colt", kā arī izpilda smagāku mūziku djent stilā ar “Legacy ID”. Albuma ierakstā piedalījas arī čelliste Erna Daugaviete, kura spēlē grupās “Cotton Island” un “Rihards Lībietis Orchestra”. Ar trombona skaņām ierakstu papildināja Krists Kazaks, kurš darbojas grupās “Band Mango”, “All Day Long”, kā arī spēlē grupā “Dead City Holidays” kā ģitārists. Flautas skaņas albumā ienesa Reiņa grupas biedrene no “Young & The Oak People” laikiem - Ieva Supjeva. Pilna vasaras pasākumu programma atrodama mūziķa mājaslapā
 

Kļūda rakstā?

Iezīmējiet tekstu un spiediet Ctrl+Enter, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Iezīmējiet tekstu un spiediet uz Ziņot par kļūdu pogas, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Saistītie raksti

Vairāk

Svarīgākais šobrīd

Vairāk

Interesanti