Ģitārists Mārcis Auziņš publicē skaņdarbu «Solaris»

Pievērs uzmanību – raksts publicēts pirms 6 gadiem.

Ģitārists Mārcis Auziņš publicē skaņdarbu "Solaris", kuru sacerējis iedvesmojoties no režisora Andreja Tarkovska 1972. gadā uzņemtās “kosmiski" - psiholoģiskās drāmas ar tādu pašu nosaukumu. 

“Filmas un muzikālās idejas pamatā ir balansēšana starp realitāti un izdomas radītu pasauli, kurā mīt vēlamais un neizdzīvotais, man tā ir saistoša un tuva tēma tamdēļ arī "Solaris" ir viena no mīļākajām filmām un tās radītās emocijas esmu pārvērtis notīs. Koncerttūrē “Viens” es izpildīju arī savus orģinālskaņdarbus, arī “Solaris” un tas ātri kļuva par vienu no tūres lielākajiem pārsteigumiem, daudzi rakstīja un prasīja  vai šis skaņdarbs ir ierakstīts un kur to var noklausīties ārpus koncertiem, es kā salīdzīnoši jauns autors biju pārsteigts par tik lielu atsaucību, jo šis skaņdarbs rakstījās ārkārtīgi viegli un dabiski un nekad nedomāju, ka tieši šis pievērsīs tik lielu uzmanību, bet par to liels prieks,” saka Mārcis Auziņš.

Skaņdarba “Solaris” ierakstā izmantota "DITTO Looper X2" - audio ieraksta cilpošanas ierīce, "BOSS DD-20 Digital Delay", "Mr.Black Shimmering Reverb" un "Tanglewood Heritage TW1000HSRE" ģitāra.

Kļūda rakstā?

Iezīmējiet tekstu un spiediet Ctrl+Enter, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Iezīmējiet tekstu un spiediet uz Ziņot par kļūdu pogas, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Saistītie raksti

Vairāk

Svarīgākais šobrīd

Vairāk

Interesanti