Rīta Panorāma

Kā lai izārstējas no viņas - Lulū? Dailes teātrī pirmizrāde "Lulū"

Rīta Panorāma

Velsiešu dziesminieces Džuditas Ouenas koncerti Siguldā un Ēdolē

Intervija ar Vjačeslavu Mitrohinu un Aivaru Hermani par jubilejas koncertprogrammu

Ģitāras virtuozs Vjačeslavs Mitrohins skatuves jubileju atzīmēs ar blūza koncertu

Pievērs uzmanību – raksts publicēts pirms 5 gadiem.

“Latvijas Eliss Kūpers” – komponists, aranžētājs, producents un virtuozs ģitārists Vjačeslavs Mitrohins – uz skatuves ir aizvadījis jau 50 gadu. 25.septembrī, atzīmējot šo jubileju, mūziķis rīkos koncertu VEF Kultūras pilī, kur uzstāsies kopā ar draugiem. 

Sarunā ar Latvijas Televīzijas raidījumu “Rīta Panorāma” Mitrohins atzina, ka spēlētprieks nebeidzas. Koncerta repertuārā mūziķi koncentrēsies uz “zelta hitiem” – tajā izskanēs dziesmas, kuras šo gadu laikā izpildītas uz dažnedažādām skatuvēm. 

Par vienu no spilgtākajiem mirkļiem savā karjerā Mitrohins dēvē uzstāšanos pavisam netālu – 30 kilometrus – no Černobiļas katastrofas vietas. “Atklāti sakot, mēs līdz galam nesapratām, kas notiek,” atzina Mitrohins. “Cilvēkiem nav labi tur. Mēs spēlējām koncertus, cilvēki bija laimīgi, ka kaut kas notiek.”

Ģitārists Aivars Hermanis savukārt atcerējās, ka Mitrohins bijis viņa paraugs jau kopš bērnības, jo Liepājā spēlējis visaugstākajā profesionālajā līmenī. “Spēlēja tā, ka izklausījās kā platē!” teica Hermanis. 

VEF Kultūras pilī gaidāms pirmais koncerts. Vēl Vjačeslavs Mitrohins ar draugiem uzstāsies arī Alūksnē, Jelgavā un Krustpilī. 
 

Kļūda rakstā?

Iezīmējiet tekstu un spiediet Ctrl+Enter, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Iezīmējiet tekstu un spiediet uz Ziņot par kļūdu pogas, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Saistītie raksti

Vairāk

Svarīgākais šobrīd

Vairāk

Interesanti