Ginta Krievkalna un Arstarulsmirus izdod kopīgu singlu

Pievērs uzmanību – raksts publicēts pirms 6 gadiem.

Tuvojoties pirmajai Adventei, Ginta Krievkalna un Arstarulsmirus izdod kopīgu singlu "Tavām acīm".

Abiem mūziķiem šī ir pirmā sadarbība, kuras iniciatore bija Ginta: "Es ļoti vēlējos muzikālajā darbībā pamēģināt ko tādu, kas man būtu pilnīgi nepazīstams. Sākotnēji man bija cita dziesma piedāvājumā, bet Arstarulsmirus nāca ar man pilnīgi jaunu skatījumu uz to, kā vispār būtu jātop dziesmai, un patiesībā tieši to arī biju vēlējusies. Viss radīšanas process man bija kā paraudzīšanās citām acīm uz it kā ierastām lietām, līdzīgi, kā tas ir pašā dziesmā."

 

"Ne mazums reižu attiecībās ar līdzcilvēkiem ir nācies piedzīvot izaicinošus mirkļus, kad komunicējot esmu bijis pārņemts ar vēlmi būt saprastam un pilnībā aizmirsis pats pacensties saprast otru un paraudzīties uz situāciju no viņa vai viņas skatu punkta. Bieži tikai vēlāk izdodas attapties un domāt par to, kāpēc man tas nebija ienācis prātā savlaicīgi. Veidojot mūsu kopdarbu ar Gintu, fokusējāmies uz to, lai tas mums kļūtu kā mantrisks empātijas atgādinājums, kas, protams, vēl aktuālāks kļūst tieši gada noslēgumā, kad mūsu dzīves ritma dinamika mēdz pieaugt," par kompozīcijas mērķi saka Arstarulsmirus.

Tavām acīm
00:00 / 00:00
Lejuplādēt

Dziesmas ierakstā piedalījās arī Kristaps Krievkalns, Lība Ēce-Kalniņa, Alise Kante, Annemarija Moiseja, Linards Šveklis, Staņislavs Judins, Mārtiņš Miļevskis, Sergejs Laletins. Video izmantoto fotoattēlu autore ir Linda Rutule. Video montāža - Mārtiņš Dinsbergs.

Kļūda rakstā?

Iezīmējiet tekstu un spiediet Ctrl+Enter, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Iezīmējiet tekstu un spiediet uz Ziņot par kļūdu pogas, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Saistītie raksti

Vairāk

Svarīgākais šobrīd

Vairāk

Interesanti