«Gas of Latvia» un «Manta» publisko jaunus videoklipus pirms koncertiem «K.Sunī»

Pievērs uzmanību – raksts publicēts pirms 8 gadiem.

Ceturtdien un piektdien, 21. un 22.aprīlī, kinoteātra "K.Suns" kinozālē koncertēs divas no Latvijas alternatīvās mūzikas redzamākajām grupām „Gas of Latvia” un „Manta”. Pirms šiem notikumiem abas grupas publiskojušas jaunus videoklipus.

Koncertu gaidās elektroniskās mūzikas apvienība „Gas of Latvia” klajā laidusi mākslinieces Zanes Zelmenes video skaņdarbam „Sniegavīrs".

Savukārt ansamblis „Manta” publisko klipu dziesmai „Eva Eva” no topošā albuma repertuāra, kas ieskaņota Ingus Baušķenieka studijā. Video veidoja Edgars Šubrovskis, Oskars Upenieks, ansamblis "Manta" un pietuvinātas personas. Klips filmēts ansambļa izbraukumos uz Daugavpili un Žagari, kā arī dažos Rīgas pasākumos.

Lai skatītu šo resursu, mums ir nepieciešama jūsu piekrišana sīkdatnēm.

Koncertu sākums paredzēts pulksten 19, pirms grupu uzstāšanās būs skatāmi video no grupas „Kartāga” arhīva. Ceturtdien koncertu sāks „Gas of Latvia” un noslēgs „Manta”, savukārt piektdien grupu secība būs otrāda.

“Gas of Latvia” spēlēs dziesmas no nesen izdotā albuma “Swan lake” ar īpaši veidotu Zanes Zelmenes videopavadījumu. Kopā ar Andri Indānu uzstāsies Anna Ķirse (balss, taustiņi) un Undīne Balode (čells).

“Manta” sniegs ieskatu sava topošā albuma atmosfērā, kā arī spēlēs dziesmas, kas radušās dažādu projektu ietvaros. Video liks Raitis Kalniņš, multimākslinieks no Limbažiem.

Kļūda rakstā?

Iezīmējiet tekstu un spiediet Ctrl+Enter, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Iezīmējiet tekstu un spiediet uz Ziņot par kļūdu pogas, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Saistītie raksti

Vairāk

Svarīgākais šobrīd

Vairāk

Interesanti