«Gapoljeri» aicina uz piecu gadu jubilejas koncertu

Pievērs uzmanību – raksts publicēts pirms 8 gadiem.

Sestdien, 20.februārī, plkst. 23 literāri muzikālajā klubā "Četri balti krekli" norisināsies virtuves kabarē apvienības "Gapoljeri" piektās gadadienas koncerts. Pasākumā kā viesmākslinieces piedalīsies arī latviešu aktrises Zane Dombrovska un Agnese Cīrule.

"Gapoljeri" ir ne tik ļoti jauno aktieru un viņu draugu muzikālā apvienība, kas savu piekto jubileju gan sagaidījusi bez albuma. "Gapoljeri" jubilejas burziņš atšķirsies no iepriekšējiem koncertiem ar to, ka līdz tam būs norisinājušies septiņi mēģinājumi”, uzsver grupas dalībnieki.

Lielkoncertā tiks atskaņotas vecas, jaunas, labas, lieliskas un diskutablas muzikālās kompozīcijas, uz skatuves kopā ar puišiem kāps arī viņu komunālā dzīvokļa kaimiņi - Zane Dombrovska un Agnese Cīrule, Kaspars Aniņš un citi.

Muzikālās apvienības "Gapoljeri" pirmssākumi meklējami 2009.gada nogalē, kādā Rīgas komunālā dzīvokļa virtuvē. Studiju laika bohēma, divi aktiermākslas studenti un ģitārists - viens spēlē, otrs ļaujas brīvās apziņas plūsmai līdz brīdim, kad kāds šo improvizāciju piefiksē "digitālajā skaņas ierakstmašīnā", un tā tas turpinās piecus gadus. Šajā laikā grupa viesojusies Ventspilī, Gēteborgā, Rostokā, Valgā, Vitebskā, Kauņā, Detroitā un Daugavpilī.

"Gapoljeri" sastāvā muzecē vokālists Kristians Kareļins, basģitārists Artis Drozdovs, bundzinieks Normans Bārbals, kā arī ģitāristi Māris Kurtiņš un Normunds Zālamans. Vezumu stumt palīdzējis arī Kaspars Aniņš, Toms Grīnbergs un Česlavs Millers.

Kļūda rakstā?

Iezīmējiet tekstu un spiediet Ctrl+Enter, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Iezīmējiet tekstu un spiediet uz Ziņot par kļūdu pogas, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Saistītie raksti

Vairāk

Svarīgākais šobrīd

Vairāk

Interesanti