Rīta Panorāma

"Tēvs varonis '69" - Izrāde Latvijas simtgadei

Rīta Panorāma

Telefonintervija ar aizsardzības ministru Raimondu Bergmani

Intervija ar grupu "GainFast"

«Gain Fast» sola pārsteigumiem bagātu koncertu Valmierā

Pievērs uzmanību – raksts publicēts pirms 7 gadiem.

Grupas "Gain Fast" koncerts 29. oktobrī plkst. 20 koncertzālē "Valmiera" būs pārsteigumiem bagāts, intervijas Latvijas Televīzijas "Rīta Panorāmā" sola grupas mūziķi.

Grupai "Gain Fast" koncertā "Pāri laikam" pievienosies Valmieras jauniešu koris "Skan". Tā būs pirmā reize, kad grupa uzstājas kopā ar kori, taču šādu sadarbību "Gain Fast" grib ieviest kā tradīciju.

"Ja mēs braucam uz kādu pilsētu un koncertējam tur, tad mēs gribam sadarboties ar kādu no vietējiem koriem. Tā viņiem ir laba pieredze, un arī mums tas ir kaut kas jauns," ideju raksturo grupas līderis Kaspars Zlidnis.

"Gain Fast" vasaras sākumā laida klajā savu trešo studijas albumu "Pāri laikam", no kura zināmākās dziesmas ir "Zvaigznēs ierakstīts", "Ir jādodas" un "Tālu aizgāja". Koncertā būs dzirdamas arī iepriekšējo albumu skaņdarbi "Brīži", "Smaids", "Vārdi izskan, klusi čukstot" u.c.

"Gain Fast" mūziķi atklāj, ka šobrīd turpina aktīvi strādāt jau pie ceturtā grupas albuma, kas gaidāms pavasarī, līdz ar to koncerts Valmierā būs vienīgais šī rudens koncerts Vidzemē.

Kļūda rakstā?

Iezīmējiet tekstu un spiediet Ctrl+Enter, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Iezīmējiet tekstu un spiediet uz Ziņot par kļūdu pogas, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Saistītie raksti

Vairāk

Svarīgākais šobrīd

Vairāk

Interesanti