Gabijas Moreno koncertu Cēsīs iesildīs dziedātāja Danielle De Andrea

Pievērs uzmanību – raksts publicēts pirms 6 gadiem.

Sestdien, 12. maijā, Vidzemes koncertzālē "Cēsis" uzstāsies Latīņamerikas Grammy laureāte Gabija Moreno (Gaby Moreno). Tagad paziņots, ka Gabijas Moreno koncertu Cēsīs atklās talantīgā dziedātāja un komponiste Danielle De Andrea (Dannielle De Andrea) no Austrālijas, kura koncertā uzstāsies kopā ar ģitāristu Kailu De Andrea (Kyle De Andrea).

Saukta par vienu no labākajām Austrālijā, Danielle De Andrea atpazīstamību iemantojusi kā džeza un soulmūzikas dziedātāja, sevi pierāda kā daudzveidīga izpildītāja, pārvaldot arī  blūzu, kantrīmūziku un Americana.

“Danielles balss meistarība un viņas pieeja melodijai, radot noskaņām bagātas, spēcīgas pop kompozīcijas…liek man apreibt,” jūsmo Gārds Trinidads (Garth Trinidad), Grammy balvas valdes pārstāvis. Dziedātāja ir izdevusi trīs solo albumus un viņas radītās kompozīcijas dzirdamas tādos TV seriālos kā “Burn Notice”, “Pretty Little Liars”, “Keeping Up With The Kardashians”. Mūziķe ir pieprasīta vokālu aranžētāja dažādu filmu, reklāmu, seriālu vajadzībām.

Danielle De Andrea ir uzstājusies uz vienas skatuves ar tādām populārās mūzikas leģendām kā Džeimss Brauns (James Brown), Toms Džons (Tom Jones), Džo Kokers (Joe Cocker), kā bekvokāliste viņa ir sadarbojusies ar aktuāliem popdziedātājiem Meganu Trainori (Meghan Trainor), Arianu Grandi, Čārliju Putu (Charlie Puth) un Vizu Kalifu (Wiz Khalifa).

Ārpus solo karjeras Danielle mūzikas radīšanā sadarbojas ar citiem māksliniekiem kā, piemēram, franču komponistu Kristofu Žaklīnu (Christophe Jacquelin), grupām “The Song and Dance Society” un “The SongBirds”, kā arī ir uzstājusies kopā ar Frenka Zapas dēlu Dvīzilu Zapu (Dweezil Zappa), austrāliešu zvaigznēm Džeisonu Donevenu (Jason Donovan), Džonu Fānemu (John Farnham) un komediantiem Hariju Šīreru (Harry Shearer) un Bārniju Hamfriju (Barry Humphries).

 

 

Jau ziņots, ka sestdienā, 12. maijā, Cēsīs uzstāsies Latīņamerikas Grammy laureāte Gabija Moreno (Gaby Moreno). Gvatemalā dzimusī, Losandželosā dzīvojošā dziesminiece Gabija Moreno ļauj savam talantam izpausties daudzveidīgā stilistikā – folkmūzikā, blūzā un džezā, dziedot spāņu un angļu valodās. Moreno ir aizvadījusi koncertturnejas ASV, Centrālamerikā un Eiropā. Gabija Moreno Latvijā koncertēja jau 2013. gadā.

Biļetes uz Gabijas Moreno un Danielles DeAndreas  12. maija koncertu Vidzemes koncertzālē “Cēsis” nopērkamas "Biļešu paradīzē", līdz 8. martam biļetes pieejamas par īpaši izdevīgu cenu.

Kļūda rakstā?

Iezīmējiet tekstu un spiediet Ctrl+Enter, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Iezīmējiet tekstu un spiediet uz Ziņot par kļūdu pogas, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Saistītie raksti

Vairāk

Svarīgākais šobrīd

Vairāk

Interesanti