«Framest» uzstājas Ukrainas pieņemšanā Kannu kinofestivālā

Pievērs uzmanību – raksts publicēts pirms 7 gadiem.

Aizvadītajā nedēļas nogalē vokālā grupa "Framest" devās uz prestižo Kannu kinofestivālu Francijā, lai uzstātos Ukrainas oficiālās delegācijas pieņemšanas pasākumā.

Ukrainas oficiālā pieņemšana norisinājās ekskluzīvā klubā jūras krastā ar pasakainu skatu uz Franču Rivjēru. Pasākumu apmeklēja vairāki simti vadošie pasaules filmu industrijas producenti, aktieri un režisori.

"Īpašas ovācijas izpelnījāmies, dziedot populāro ukraiņu tautasdziesmu "Pidmanula Pidvela" a capella aranžējumā," iespaidos dalās grupas dalībnieks un komponists Jānis Ķirsis.

"Framest" bija vienīgā muzikālā grupa, kas uzstājās šajā pasākumā, tādēļ saņēma nedalītu skatītāju uzmanību un atsaucību.

Zināms, ka Kannu kinofestivāla ietvaros dažādos pasākumos uzstājas pasaules slaveni mūziķi. Piemēram, Džastins Timberleiks  un aktrise Anna Kendrika.

Vokālā grupa "Framest" pastāv kopš 2005. gada, un to veido pieci profesionāli un daudzpusīgi dziedātāji – Beāte Zviedre (soprāns), Rūta Dūduma (alts), Mikus Abaroniņš (tenors), Jānis Ķirsis (baritons) un Roberts Memmēns (bass).

Šobrīd grupa gatavo koncertprogrammu, kuras pirmatskaņojumu klausītāji varēs piedzīvot šī gada rudenī.

Kļūda rakstā?

Iezīmējiet tekstu un spiediet Ctrl+Enter, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Iezīmējiet tekstu un spiediet uz Ziņot par kļūdu pogas, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Saistītie raksti

Vairāk

Svarīgākais šobrīd

Vairāk

Interesanti