Rīta Panorāma

Intervija ar Valmieras teātra direktori Evitu Sniedzi

Rīta Panorāma

Bērnu vēlmes un novēlējumi Ziemassvētkos

Intervija ar vokālo grupu " Framest"

«Framest»: Koncertšovs «Ziemīši» būs piedzīvojums

Pievērs uzmanību – raksts publicēts pirms 9 gadiem.

Sestdien, 20. decembrī, koncertzālē "Rīga" ar vērienīgu, aizraujošu un oriģinālu koncertšovu ģimenei “Ziemīši”! uzstāsies vokālā grupa „Framest”. Kās intervijā Latvijas Televīzijas raidījumā "Rīta Panorāma" norāda grupas mākslinieciskais vadītājs, "Ziemīši" būs vairāk nekā stundu garš aizraujošs piedzīvojums.

Koncerta programmā apvienotas tradicionālās Ziemassvētku, populārās džeza melodijas, tautā iemīļotas latviešu autoru dziesmas, kā arī melodijas no multiplikācijas filmām “Sniegbaltīte un septiņi rūķīši, “Grinčs”, “Ledus sirds” u.c.

Vairāk nekā stundas garumā mēs sniegsim klausītājiem piedzīvojumu, kurā būs gan džeza mūzika, gan akadēmiskā mūzika, gan estrādes mūzika, protams, Ziemassvētku melodijas, visiem zināmas latviešu komponistu dziesmas un arī oriģinālmūzika,” stāsta vokālās grupas mākslinieciskais vadītājs Jānis Ķirsis.

Vokālai grupai „Framest” Ziemassvētku programmas veidošana ir kļuvusi par tradīciju. Kā atzīst grupas dalībnieki, viņiem ir svarīgi būt kopā.

Tas būs interesants piedzīvojums – aizraujošs, muzikāls, ar jokiem, gaismām un pat horeogrāfiju,” koncertu raksturo Ķirsis.

„Framest” koncertšovu izpilda a capella oriģinālos aranžējumos, ar balsīm atdarinot dažādus mūzikas instrumentus un dzīvnieku balsis. Krāsaino, kontrastiem bagāto muzikālo partitūru papildina aizraujoša horeogrāfija un gaismu šovs, kā arī saspēle starp dziedātājiem un publiku, iesaistot to dažādos jokos un muzikālos uzdevumos.

Intervijā "Rīta Panorāmā" grupa atklāj, ka nākamgad gaidāma jauna „Framest” ieraksta iznākšana.

Jau vēstīts, ka koncertšovs „Ziemīši” notiek festivāla „Eiropas Ziemassvētki” ietvaros, kas visu decembri priecē klausītājus ar koncertiem Latvijas koncertzālēs un dievnamos.

Kļūda rakstā?

Iezīmējiet tekstu un spiediet Ctrl+Enter, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Iezīmējiet tekstu un spiediet uz Ziņot par kļūdu pogas, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Saistītie raksti

Vairāk

Svarīgākais šobrīd

Vairāk

Interesanti