FOTO, VIDEO: Labdarības maratona «Dod pieci!» piektās nakts viesi

Pievērs uzmanību – raksts publicēts pirms 2 gadiem.

Labdarības maratona "Dod pieci!" stikla studijā Doma laukumā piektās nakts muzikālo programmu atklāja indīpoproka grupa "Blue Jeans Serenade". Turpinājumā pie "Dod pieci!" dīdžeja Magnusa Eriņa viesojās pianists Andrejs Osokins, dziedātāja Katrīna Gupalo, ģitārists Reinis Jaunais, dziedātāja Madara Dzintara, reperis Zeļģis un mūziķe Alise Šternberga.

Visas nakts garumā ne tikai mūziķi izpildīja dažādas dziesmas, bet arī dalījās savā pieredzē un viedoklī par šī gada "Dod pieci!" tēmu – vides pieejamības problemātiku cilvēkiem, kas saskārušies ar redzes, dzirdes vai kustību traucējumiem. Tāpat arī piektās dienas naktī uz stikla studiju Doma laukumā nāca dažādi ziedotāji – aktīvākie no tiem bija pat padomājuši par atraktīvu vizuālo tēlu, lai iepriecinātu gan "Dod pieci!" dīdžejus, gan viesus, gan arī citus ziedotājus. 

Labdarības maratona "Dod Pieci!" 5. diena
Labdarības maratona "Dod Pieci!" 5. diena

 

Grupa "Blue Jeans Serenade" 

 

Pianists Andrejs Osokins

 

Dziedātāja Katrīna Gupalo

 

Ģitārists Reinis Jaunais

 

Dziedātāja Madara Dzintara

 

Reperis Zeļģis

 

Šī gada labdarības maratons "Dod pieci!" izceļ vides pieejamības problemātiku cilvēkiem ar funkcionāliem traucējumiem. Maratona laikā saziedotie līdzekļi caur projekta partneriem – labdarības organizāciju Ziedot.lv un invalīdu un viņu draugu apvienību "Apeirons" tiks novirzīti līdzcilvēku atbalstam – pandusu un pacēlāju ierīkošanai, cilvēku dzīvesvietas labiekārtošanai, tehnisko palīglīdzekļu iegādei un citām vajadzībām, kas saistītas ar vides pieejamības uzlabošanu ārpus publiskās infrastruktūras.

Ikviens aicināts ziedot "Dod pieci!" apmaiņā pret mīļākās dziesmas atskaņošanu Latvijas Radio 5 – Pieci.lv ēterā. Ziedojumus sākot no 5 eiro var veikt mājaslapā.

No 17. līdz 23. decembrim būs iespējams veikt ziedojumus arī labdarības maratona stikla studijā Vecrīgā, Doma laukumā. Ziedojot klātienē, maratona organizētāji lūdz ievērot drošības ierobežojumus un 2 metru distanci. Labdarības maratona "Dod pieci!" mērķim ziedot var arī Ziedot.lv mājaslapā

 

 

Kļūda rakstā?

Iezīmējiet tekstu un spiediet Ctrl+Enter, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Iezīmējiet tekstu un spiediet uz Ziņot par kļūdu pogas, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Saistītie raksti

Vairāk

Svarīgākais šobrīd

Vairāk

Interesanti