FOTO: «Ewert and The Two Dragons» koncerts «Palladium Rīga»

Pievērs uzmanību – raksts publicēts pirms 5 gadiem.

9. februārī koncertzālē Palladium Rīga uzstājās grupa “Ewert and The Two Dragons” no Igaunijas, Latvijas publikai koncertā atrādot jaunākā albuma “Hands around the Moon” dziesmas.

“Hands around the Moon” ir ceturtais grupas albums, Latvijas klausītājiem ir pazīstams, pateicoties dziesmai “Somewhere”, kas ieņēmusi stabilu vietu radio rotācijās. Kopā albumā atrodamas 11 dziesmas, kas skanējuma un arī teksta vēstījuma ziņā atšķiras no iepriekšējiem indīfolka stilistikā ieturētajiem albumiem.

Prātā paliekošas popmūzikas melodijas mijas ar postrokam raksturīgām sapņainām instrumentālām starpspēlēm, stāstot par mīlestību, kopā būšanu un citām cilvēciskām kaislībām, vajadzībām un ilgām.

Šķiet, viens no “Ewert and The Two Dragons” veiksmes faktoriem ir tas, ka grupa spēj būt šeit un tagad – redzēt pasaules popmūzikā aktuālo un integrēt šo atsauci savā mūzikā. Tā, piemēram, “Follow Me” ir eleganta atsauce uz Eda Šīrana daiļradi. Protams, koncerts nebūtu bijis pilnīgs bez grupas superhitiem "Good Man Down", "(In The End) There's Only Love" un citiem.

Kļūda rakstā?

Iezīmējiet tekstu un spiediet Ctrl+Enter, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Iezīmējiet tekstu un spiediet uz Ziņot par kļūdu pogas, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Saistītie raksti

Vairāk

Svarīgākais šobrīd

Vairāk

Interesanti