FOTO: Dziedātāja Samanta Tīna prezentē jaunu singlu «Mēs vairs nē»

Pievērs uzmanību – raksts publicēts pirms 3 gadiem.

Latvijas pārstāve nākamā gada Eirovīzijas dziesmu konkursā Roterdamā Samanta Tīna 17. septembrī pasākumā, kas notika “Panorama Plaza” tirdzniecības centra telpās, prezentēja savu jaunāko singlu un videoklipu “Mēs vairs nē”, kura tekstu sarakstījusi Samanta Tīna pati, bet mūzikas autors ir mūziķis Ingars Viļums, informēja mūziķes pārstāvji.

“Dziesma un video stāsta par dažādām attiecībām tuvu cilvēku starpā, kas vijas cauri mūsu dzīvei dažādos tās posmos,” saka Samanta Tīna. “Tās ietver attiecības ar savu pirmo skolasbiedru bērnībā, ar ko kopā tika stundās špikots, labāko draudzeni, pie kuras tika glabāti tik daudzi noslēpumi, attiecības ar cilvēku, ar kuru tika piedzīvots pirmais skūpsts un pirmās mīlestības stāsts, kurš agrāk šķita visa pasaule un bija pārliecība, ka mīļāka vairs nekad nebūs, taču dzīves gaitā ceļi ir šķīrušies. Tas ir stāsts arī par attiecībām ar tēti un mammu, no kuru mājām pieaugot esam aizgājuši, stāsts par vecmāmiņu un vectētiņu, kuru, iespējams, vairs nav mūsu dzīvē, un arī stāsts par māsu vai brāli, kuru bērnībā pieskatījām, bet nu esam pieauguši un vairs nav nepieciešamas mūsu rūpes ikdienā.

Dzīve maina mūs un maina vietām un, lai arī tas reizēm ir sāpīgi, reizē ir arī dabīgi, ka mēs nemanot aizejam katrs savu dzīves turpmāko ceļu, līdz saprotam, ka MĒS VAIRS NĒ.”

Singla producenti ir abi dziesmas autori, savukārt videoklipa režija tapa sadarbībā ar kompāniju “Ai Production” Aigas Baikovas vadībā. Šis bija pirmais Samantas Tīnas kopprojekts ar minēto kompāniju un producenti. Videoklips tika filmēts septiņās dažādās vietās Latvijā. Viena no tām – videoklipa ģenerālsponsora “Via Jurmala Outlet Village” jaunais “outlet” ciemats, kur filmēšanas laikā norisinājās baltais pikniks “L’elegante Pop-UP Picnic”, kas ir atainots arī videoklipā. Īpaša un mistiska atmosfēra valdīja, filmējot Daugavgrīvas cietoksnī, kuru “Ābeļdārzs Burtnieki” radošā komanda pilnībā pārvērta, izdekorējot un iekārtojot to par romantisku vietu ar svečturiem un svecēm klātu galdu.

 “Mēs vairs nē” video versijas operators ir Ritvars Bluka, klipā ir piedalījušās konkursa “Misis Latvija” finālistes, kā arī singla mūzikas autors Ingars Viļums un Samantai Tīnai īpaši un mīļi cilvēki – dziedātājas māsa un viens no tuvākajiem draugiem Kašers.

Videoklipa prezentācija notika 17. septembrī “Panorama Plaza” tirdzniecības centrā. Pasākuma laikā viesiem bija iespēja ne tikai pirmajiem redzēt “Mēs vairs nē” video versiju, bet arī baudīt īpašu Samantas Tīnas un viņas pavadošās grupas – bundzinieka Mārtiņa Opmaņa un trīs bekvokālistu, kuras kopā ar Samantu nākamā gada maijā kāps uz lielās Eirovīzijas dziesmu konkursa skatuves Roterdamā, – uzstāšanos. Singla pirmatskaņojuma laikā mūziķei uz skatuves pievienojās arī “Mēs vairs nē” mūzikas autors, basģitārists Ingars Viļums.

Kļūda rakstā?

Iezīmējiet tekstu un spiediet Ctrl+Enter, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Iezīmējiet tekstu un spiediet uz Ziņot par kļūdu pogas, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Saistītie raksti

Vairāk

Svarīgākais šobrīd

Vairāk

Interesanti