FOTO: Ar muzikālo gadatirgu nosvinēta Pieci.lv devītā dzimšanas diena

Pievērs uzmanību – raksts publicēts pirms 1 gada.

14. jūlijā Āgenskalna tirgū ar vērienīgu jauno mūziķu parādi Latvijas Radio 5 – Pieci.lv svinēja devīto dzimšanas dienu. Uz skatuves kāpa Pieci.lv ētera personības un talantīgie jaunie mākslinieki: Bel Tempo, Vultura, Wiesulis, JL Kalmann, Elīza Legzdiņa, MARTA un galvenā māksliniece – dziedātāja Būū. 

Latvijas Radio 5 – Pieci.lv radošais direktors un viens no radiostacijas izveidotājiem Toms Grēviņš atzina: “Ārprātīgi interesanti un jēgpilni deviņi gadi! Runājot bērnu attīstības terminoloģijā, esam ar kāju pusaudžu vecumā, kad anatomiski struktūra skaidra, bet attīstība reaktīvā ātrumā turpinās. Pieci.lv kā jauniešu multimediju platformas kodols ir nemainīgs – būt sarunu biedram un dot "balsi" gan jauniem ētera talantiem, gan jaunajiem mūziķiem, nodrošinot tramplīnu spožāko talantu ieraudzīšanai. Un tādu šo gadu laikā bijis daudz – sākot no “Carnival Youth” un repera anša, līdz Būū un “Sudden Lights”! Un šis ir tikai sākums!”

Ballītes laikā notika dažādas tirgus laukumam atbilstošas aktivitātes – darbojās vinila plašu, CD un kasešu apmaiņas punkts, foto stūris, šautriņu mešanas stacija un citas aktivitātes.

Par Latvijas Radio 5 – Pieci.lv

Latvijas Radio 5 – Pieci.lv ir saturiski plašākā un daudzveidīgākā jauniešu multimediālā platforma Latvijā. Tas ir vienīgais sabiedrisko mediju kanāls Baltijā, kurš nedēļā sasniedz ap 158 tūkstošiem jauniešu (Kantar TNS 2022. gada ziemas–pavasara dati).

Latvijas Radio 5 – Pieci.lv programmā ir mūzikas, tehnoloģiju, sporta, dzīvesstila, datorspēļu, veselības, mākslas u.c. aktualitātes auditorijai vecumā no 16 līdz 34 gadiem. Regulāri tiek veidoti podkāsti (“Kā ir būt”, “Radio rings”, “Pieci skatās”, “Rītdiena īsumā”, “Piecas garšas”, “Piektais līmenis”, “Profesiju skatlogs”), kā arī īpašs video saturs dažādās platformās (“Kas tur īpašs”, “Atkod valsti”, “Kā ir būt: TALKA” u.c.). Ik gadu viens no lielākajiem notikumiem ir labdarības maratons „Dod pieci!”, ko radiostacija rīko kopā ar pārējiem Latvijas Radio kanāliem, Latvijas Televīziju un sabiedrisko mediju portālu LSM.lv.

Kļūda rakstā?

Iezīmējiet tekstu un spiediet Ctrl+Enter, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Iezīmējiet tekstu un spiediet uz Ziņot par kļūdu pogas, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Saistītie raksti

Vairāk

Svarīgākais šobrīd

Vairāk

Interesanti