«Fontaine» rokfestivālā uzstāsies 30 pašmāju un ārvalstu mūziķi

Pievērs uzmanību – raksts publicēts pirms 9 gadiem.

No 15. līdz 17.augustam Liepājā norisināsies ikgadējais rokfestivāls "Fontaine Festival", uz piecām skatuvēm pulcējot vairāk nekā 30 pašmāju un ārvalstu mūziķu.

Festivālā īpašs notikums būs leģendārā latviešu mūziķa Žorža Siksnas uzstāšanās. Uz "Fontaine Festival" galvenās skatvues "Gypsy Camp" muzicēs arī Pīts Andersons un "The Swamp Shakers", "Latvian Blues Band", festivāla namatēva Luija Fonteina grupa "The Starlights Searchers", kā arī "Gagarin Brothers" no Krievijas, "Lapko" un "Knucklebone Oscar" no Somijas un Adams Bombs no ASV.

Uz citām skatuvēm uzstāsies grupas "Bloody Heels", "Karmafree", "Rūsa", "Inokentijs Mārpls", "Rebel Riot", "All Day Long", liepājnieki "Nasty Smile" un "Return To Surface", "The Coco’nuts", "Blinded Memory", "Mary Jane", "Sacramental", "The Big Bluff", zviedru cītaru kvartets "Palace On Wheels", "Kuadra", "Halfchicken" un "Voyeur" no Itālijas, "Strauss" no Lielbritānijas, "Manzana" no Somijas, "Gjutjarn" un "Bulletsize" no Zviedrijas, kā arī "The Briefing".

Bārā "Prison Bar" uzstāsies "dubstep" dīdžeju apvienība "Unknown Crusade" un Cannadis jeb Horens ar saulainu regeju un "dancehall" mūziku.

"Fontaine Festival" norisināsies Liepājā, klubā "Fontaine Palace" un tā terasē "Acropolis", viesnīcas "Fontaine Royal" bāros "Fire Bar" un "Prison Bar", kā arī pagalmā "Gypsy Camp". "Fontaine Festival" programma pieejama festivāla mājaslapā.

Kļūda rakstā?

Iezīmējiet tekstu un spiediet Ctrl+Enter, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Iezīmējiet tekstu un spiediet uz Ziņot par kļūdu pogas, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Saistītie raksti

Vairāk

Svarīgākais šobrīd

Vairāk

Interesanti