Fonds «Viegli» izziņo Ziemassvētku papildkoncertu

Pievērs uzmanību – raksts publicēts pirms 8 gadiem.

Imanta Ziedoņa fonds “Viegli" izsludina Ziemassvētku programmas "Kāds esi, nāc!" papildkoncertu, uz ko īpaši tiek aicināti jaunieši. Jauniešu koncerts notiks otrdien, 15.decembrī, plkst. 21.30.

Kā vēstīts, ikgadējie fonda "Viegli" Ziemassvētku koncerti "Kāds esi, nāc" notiks 13., 14. un 15.decembrī Dzelzceļa muzejā, Rīgā. Biļetes ir pieejamas uz koncertiem 14. decembrī plkst. 18 un plkst. 21.30, kā arī uz papildkoncertu 15.decembrī plkst. 21.30.

 Šis ir jau piektais gads, kad notiek fonda "Viegli" Ziemassvētku koncerti Dzelzceļa muzejā. Esam priecīgi par lielo interesi un to, ka katru gadu arvien vairāk cilvēku nāk radīt un baudīt priecīgo kopābūšanas noskaņu. Mēs nolēmām veltīt šo papildkoncertu jauniešiem, jo tieši strādājot ar jauniešiem dažādos Latvijas novados, mēs iepazināmies ar Imantu Ziedoni un iesākām fonda "Viegli" ceļu. Gaidīsim visus, kuriem mīļa Ziedoņa dzeja un fonda "Viegli" mūzika. Ikviens, kurš iegādājas biļeti, palīdz veidot gan Imanta Ziedoņa muzeju, gan apbalvojumu "Laiks Ziedonim"," stāsta Ināra Kehre, fonda "Viegli" vadītāja.

Koncertos būs dzirdamas dziesmas no jaunā albuma "Loks paliek vaļā", kā arī jau iepazītas melodijas no albumiem "Viegli" un "Vakars. Pietura. Jasmīns".

Koncertos uzstāsies mūziķi, kuri piedalījušies visu trīs albumu ierakstā - Renārs Kaupers, Māra Upmane-Holšteine, Jānis Holšteins-Upmanis, Raimonds Gusarevs, Jānis Strapcāns, Kārlis Kazāks un citi.

Koncertu režisors ir Viesturs Meikšāns, scenogrāfe - Agnese Kaupere.

Kļūda rakstā?

Iezīmējiet tekstu un spiediet Ctrl+Enter, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Iezīmējiet tekstu un spiediet uz Ziņot par kļūdu pogas, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Saistītie raksti

Vairāk

Svarīgākais šobrīd

Vairāk

Interesanti