Folkloras kopa «Vilkači» 20. jubilejā izdod videoklipu un aicina uz koncertu

Pievērs uzmanību – raksts publicēts pirms 3 gadiem.

Gatavojoties savas 20. jubilejas svinībām, folkloras un seno cīņu kopa “Vilkači” piedāvā noskatīties jaunu videoklipu dziesmai “Es uzkāpu kalnā” no albuma “Karavīru audzināj”, kā arī aicina uz jubilejas koncertu Daugavgrīvas cietoksnī, informēja folkloras un seno cīņu kopas pārstāvji.

Dziesmas “Es uzkāpu kalnā” videoklips stāsta par jauna karavīra ceļu, lai pievienotos citiem cīnītājiem. Tas ir pilns ar pārbaudījumiem un dažādām likstām, bet karavīru ceļā kā mītiski tēli pavada kopas dalībnieki ar dziesmu. “Kā zināms, tā latvieti vienmēr sargā un spēcina,” atzīmē “Vilkači”.

“Vilkaču” jubilejas koncerts “Sen dzirdēju, nu ieraugu” notiks sestdien, 26. septembrī, Daugavgrīvas cietoksnī no pulksten 17.00. Ieeja bez maksas. Pasākuma apmeklētājus sagaida arī dažādas aktivitātes: šķēpu, cirvju un nažu mešana mērķos, ekskursija gidu pavadībā pa Daugavgrīvas cietoksni, ieskatīšanās “Vilkaču” vēsturē, seno ieroču rekonstrukciju izstāde un citas. Pulksten 19.00 koncertā kopā ar “Vilkačiem” uzstāsies jauniešu folkloras studija “Banga”, bet pulksten 21.00 sāksies danči ar “Teikas muzikantiem” un sadziedāšanās pie ugunskuriem.

Kļūda rakstā?

Iezīmējiet tekstu un spiediet Ctrl+Enter, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Iezīmējiet tekstu un spiediet uz Ziņot par kļūdu pogas, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Saistītie raksti

Vairāk

Svarīgākais šobrīd

Vairāk

Interesanti