Rīta Panorāma

"NN nakts" pirmā gada balva mākslu kritikā

Rīta Panorāma

ASV ikgadējā elektronisko ierīču izstāde

Intervija ar "Flame and the Rolltones"

«Flame & The Rolltones» laiž klajā singlu un dodas uz prestižo «Country Music Meeting» Berlīnē

Pievērs uzmanību – raksts publicēts pirms 8 gadiem.

Mūziķu apvienība "Flame and The Rolltones" savas pastāvēšanas 10. jubilejas gada sākumā laidusi klajā singlu „What Did You Do” un februārī dosies pārstāvēt Latviju festivālā "Country Music Meeting", kas norisināsies no 5. līdz 7. februārim Berlīnē. „Flame &The Rolltones” ir līdz šim vienīgā grupa no Latvijas, kas jebkad uzstājusies šajā prestižajā muzikālajā pasākumā.

Mūziķu apvienība „Flame and The Rolltones” pagājušajā nedēļā publicēja jaunāko singlu „What Did You Do” no sava debijas albuma „Road Trip”, kas klajā nāca 2014.gada oktobrī.

Pēc singla prezentācijas, kas notika 8.janvārī, grupas plānos ir uzstāšanās klubā "Happy Days and Nights" 29. janvārī, bet pēc tam grupa dosies uz Berlīni, kur grupai paredzētas divas uzstāšanās. Vispirms 5. februārī "Flame and The Rolltones" sniegs akustisku priekšnesumu, bet pēc tam, 6. februārī, uzstāsies uz festivāla lielās skatuves.

“Flame and The Rolltones” ir vieni no nedaudzajiem "americana" žanra vēstnešiem Latvijā, kas ar koncertiem uzstājusies lielākajos Latvijas vasaras mūzikas festivālos, turklāt tieši debija festivālā "Country Bauska 2015" kļuva par vienu no apspriestākajām un slavētākajām grupas uzstāšanās reizēm. “Flame and The Rolltones” ieguvusi arī starptautisku atzinību, divām dziesmām no albuma iekļūstot International "Songwriting Competition 2014" pusfinālā un vienai („Crying For You”) iekļūstot konkursa finālā.

Kļūda rakstā?

Iezīmējiet tekstu un spiediet Ctrl+Enter, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Iezīmējiet tekstu un spiediet uz Ziņot par kļūdu pogas, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Saistītie raksti

Vairāk

Svarīgākais šobrīd

Vairāk

Interesanti