Festivālu «Laba daba» pārceļ uz nākamo gadu

Pievērs uzmanību – raksts publicēts pirms 3 gadiem.

Mūzikas un mākslas festivāla “Laba daba” organizatori lēmuši, ka šogad augustā plānotais festivāls nenotiks, to pārceļot uz nākamo gadu, vēstīts festivāla mājaslapā.

Festivāla rīkotāji skaidro: “Mēs ilgi rēķinājām un domājām, kā 2020. gadā izgrozīties, lai dotu sev iespēju sarīkot mazu un ekskluzīvu festivālu 1000 personām. Rezultātā esam nonākuši pie lēmuma, ka šogad festivāls nevar notikt.”

Festivālam "Laba daba" šogad bija jānotiek Līgatnes pagasta "Ratniekos" no 7. līdz 9. augustam.

Festivāls tiek pārcelts uz 2021. gada 6.-8. augustu. Iegādātās biļetes būs derīgas arī 2021. gada festivāla apmeklējumam, un maiņa nav nepieciešama.

Organizatori izsaka cerību, ka biļešu īpašnieki, atbalstot kultūras nozari, nesteigsies ar iegādātās biļetes atgriešanu.

Ja kādu iemeslu dēļ nebūs iespējams apmeklēt pārcelto pasākumu, naudu par biļetēm iespējams atgūt. Papildu informācija par naudas atgūšanu pieejama festivāla mājaslapā.

Aprīlī festivāla organizatori ziņoja, ka festivālu atcelt neplāno, tā vietā strādājot pie dažādiem programmas variantiem, paredzot programmu ar pašmāju grupām – gadījumā, ja ceļošanas ierobežojumi būs spēkā arī augustā.

KONTEKSTS:

Iepriekš atcelti vai pārcelti arī citi lielie šovasar plānotie pasākumi un festivāli, tai skaitā “Positivus” un “Summer Sound”.

Latvijā 10. jūnijā beidzās 12. martā izsludinātā ārkārtējā situācija jaunā koronavīrusa ierobežošanai. Vīruss joprojām cirkulē un pret to nav nedz zāļu, nedz vakcīnas, tāpēc arī turpmāk ir noteikti vairāki ierobežojumi un piesardzības pasākumi.

Noteikts, ka līdz jūnija beigām pasākumos iekštelpās varēs pulcēties ne vairāk kā 100, bet ārtelpās – ne vairāk kā 300 cilvēku.

Kļūda rakstā?

Iezīmējiet tekstu un spiediet Ctrl+Enter, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Iezīmējiet tekstu un spiediet uz Ziņot par kļūdu pogas, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Saistītie raksti

Vairāk

Svarīgākais šobrīd

Vairāk

Interesanti