Festivālu «Laba daba» ieskandinās poļu regeja grupa «Paprika Korps»

Pievērs uzmanību – raksts publicēts pirms 9 gadiem.

Otrdien, 22. jūlijā, jau trešo reizi „Nabaklab” viesosies „smagā” regeja apvienība „Paprika Korps” no Polijas. Šoreiz grupa ieskandinās festivālu "Laba daba", kas norisināsies augusta sākumā, lsm.lv pavēstīja festivāla rīkotāji.

„Paprika Korps” mūsu klausītājiem nav nekas jauns – vairāk kā 15 gadus eksistējusī grupa Latvijā pabijusi neskaitāmas reizes, sākot ar festivālu „Tabūns” un beidzot ar klubu koncertiem Liepājā, Rīgā, Kuldīgā, Cēsīs un citur, kā arī festivālā „Laba daba”. „Paprika Korps” laika gaitā iemantojusi slavu kā viena no visaktīvāk koncertējošajām poļu grupām un, lai gan paši savu mūziku viņi dēvē par „heavy reggae”, „Paprika Korps” skanējumā saklausāmas nepārprotamas "dub" ievirzes, jo īpaši apvienības jaunākajos albumos.

„Paprika Korps” koncerts būs viens no festivāla „Laba Daba” ieskandināšanas pasākumiem, kurš šogad norisināsies tā ierastajā vietā – Līgatnes pagasta „Ratniekos” laikā no 1. līdz 3. augustam.

Kā iepriekš vēstīts, galvenais festivāla "Laba daba" viesis šogad būs regeja mūzikas pirmrindnieks "Lee Scratch Perry" no Jamaikas. Kopumā gaidāms plašs ārvalstu mūziķu klāsts - festivālā uzstāsies "Maggot Prom" no Somijas, "Masha's Datcha" no Francijas, "Spiritual Seasons" no Ukrainas, "Theodor Bastard" no Krievijas, leģendārā Kanādas pankroka grupa "Snfu". Festivālā viesosies arī perkusionists un afrikāņu deju meistars Abdullai Kamara ar grupu no Gvinejas, kuri aizvadītajā gadā uzstājās kopā ar Nilu Īli. Šogad Abdullai Kamara klausītājiem piedāvās īpašu individuālo programmu.

Kļūda rakstā?

Iezīmējiet tekstu un spiediet Ctrl+Enter, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Iezīmējiet tekstu un spiediet uz Ziņot par kļūdu pogas, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Saistītie raksti

Vairāk

Svarīgākais šobrīd

Vairāk

Interesanti