Festivāls «Summer Sound» pārcelts uz nākamo gadu

Pievērs uzmanību – raksts publicēts pirms 3 gadiem.

Festivāls “Summer Sound” tiek pārcelts uz 2021. gada vasaru – 23. un 24. jūliju, saglabājot visu līdz šim izziņoto programmu, medijus informē festivāla organizatori.

“Lai arī, kā jau daudzi, cerējām uz pozitīvāko iznākumu un to, ka desmitais festivāls “Summer Sound” šogad varēs norisināties, kā ierasts, diemžēl mums ar smagu sirdi ir jāsaka, ka festivāls tiek pārcelts uz nākamā, 2021. gada, vasaru, jo nav nekā cita svarīgāka par visu mūsu līdzcilvēku drošību un veselību. Kopš pirmajām runām par iespējamo pasākumu norises aizliegumu šajā vasarā, esam visu laiku paralēli strādājuši pie alternatīviem festivāla norises scenārijiem, lai vienotos par labākajiem risinājumiem ar māksliniekiem un festivāla atbalstītājiem un varētu sniegt mūsu apmeklētājiem iespējami precīzāku un pilnīgāku informāciju par festivāla “Summer Sound” pārcelšanu uz nākamo gadu,” komentē festivāla organizators Uldis Pabērzis.

Festivāla rīkotāji skaidro, ka visi līdz šim apstiprinātie festivāla mākslinieki piekrituši uzstāties nākamgad.

Festivāla “Summer Sound” programmā līdz šim izziņota franču dīdžeja Kungs, DJ Regard, dīdžeju dueta “Ofenbach”, grupu “Mumiy Troll”, “Musiqq”, “Jumprava”, “Singapūras Satīns”, “Astro’n’out”, “Dagamba”, repera Gacho, mūziķa Ralfa Eilanda un citu mākslinieku uzstāšanās.

Rīkotāji uzsver, ka visas iegādātās biļetes uz festivālu būs derīgas un ar tām nav jāveic nekādas papildu darbības, lai varētu apmeklēt festivālu “Summer Sound” 2021. gada 23. un 24. jūlijā. Biļešu tirdzniecība festivāla mājaslapā turpinās uz 2021. gada festivālu. Precizējošas detaļas par festivāla “Summer Sound” norisi 2021. gadā tiks paziņotas laika gaitā.

KONTEKSTS:

Koncerti, izrādes un citi masu pasākumi Latvijā ir aizliegti kopš marta vidus, kad Covid-19 izplatības ierobežošanai nolemts Latvijā izsludināt ārkārtējo situāciju, kuru 7. aprīlī pagarināja vēl par mēnesi – līdz 12. maijam. Ārkārtējās situācijas laikā noteikta virkne ierobežojumu un aizliegumu, tostarp attiecībā uz pulcēšanos.

Līdz šim atcelta vai pārcelta arī virkne vasaras pasākumu, to skaitā festivāls "Positivus".

Kļūda rakstā?

Iezīmējiet tekstu un spiediet Ctrl+Enter, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Iezīmējiet tekstu un spiediet uz Ziņot par kļūdu pogas, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Saistītie raksti

Vairāk

Svarīgākais šobrīd

Vairāk

Interesanti