Festivāls «Laba daba» izziņo daļu pašmāju mūzikas programmas

Pievērs uzmanību – raksts publicēts pirms 8 gadiem.

Starptautiskais mūzikas festivāls "Laba daba" 2016.gadā notiks augusta pirmajā nedēļas nogalē - no 5.augusta līdz 7.augustam Līgatnes pagasta Ratniekos. Festivāla organizatori izziņo pirmos pašmāju un kaimiņvalstu māksliniekus.

Šobrīd jau apstiprināta lielākā daļa mūzikas programmas. Kā pirmās festivāla rīkotāji nosauc pašmāju un kaimiņvalstu mūzikas apvienības: "Zāle", "Tehnikums", "Zig Zag", "Oranžās brīvdienas", "Nē", "DJ Krankenwagen", "Rīta stienis", "Pupociklu vasara", "Rūsa", "Jauno Jāņu orķestris", kā arī lietuviešus "Spichki", kuri šogad apvienojušies pēc vairāk nekā piecu gadu pauzes, un igauņu mūziķus "St. Cheatersburg" un "Kali Briis Band".

Pirmie divi pārsteigumi ir apvienības "Čipsis un Dullais" koncerts kopā ar Alisi Josti, kā arī leģendārās grupas "Dzidriņas megasistēma" apvienošanās par godu festivālam.

Drīzumā "Laba daba" izziņos arī dažus no šī gada festivāla īpašajiem ārvalstu viesiem. Tāpat šobrīd tiek gatavots muzikāls pārsteigums no līdz šim festivālā nedzirdēta latviešu mākslinieka.

Nemainīgi festivālā tiks piedāvātas dažādas regeja, etno-folka, roka, elektro un citas mūzikas variācijas gan no Latvijas, gan ārvalstīm, būs arī bagāta papildprogramma ar radošām, aizraujošām un izzinošām aktivitātēm visām paaudzēm. Šogad gaidāmas arī izmaiņas skatuvju izvietojumos. Mainīts tiks arī lielās "Lāča skatuves" novietojums, lai sestdienas sporta sacensības, kuru laukumi līdz šim bijuši pie lielās skatuves, varētu noritēt veiksmīgāk.

Starptautiskais mūzikas festivāls "Laba daba" norisināsies Latvijas Universitātes atpūtas kompleksā "Ratnieki" Līgatnes pagastā augusta pirmajā nedēļā - no 5. līdz 7. augustam. Uz sešām skatuvēm būs skatāmas vairāk nekā 70 dažādu mūzikas novirzienu grupas un dīdžeju apvienības. Paralēli muzikālajam piedāvājumam festivālā darbosies dažādas radošās un izzinošās darbnīcas visām paaudzēm. Šis festivālam būs jau astotais norises gads.

Kļūda rakstā?

Iezīmējiet tekstu un spiediet Ctrl+Enter, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Iezīmējiet tekstu un spiediet uz Ziņot par kļūdu pogas, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Saistītie raksti

Vairāk

Svarīgākais šobrīd

Vairāk

Interesanti