Festivāls «Fono Cēsis» šogad notiks 19. un 20. jūlijā

Pievērs uzmanību – raksts publicēts pirms 5 gadiem.

Gadskārtējais mūzikas festivāls “Fono Cēsis” šogad notiks 19. un 20. jūlijā – “Cēsis 813” svinību laikā – par “Smilšu laukumu” dēvētajā Uzvaras bulvārī 22. Līdzīgi kā iepriekšējos gados, arī šoreiz tas norisināsies divas dienas, paralēli izvēršot aktivitātes arī “Fonoklubā”, informēja festivāla rīkotāji.  

Mākslinieku saraksts vēl netiek atklāts, taču publicēt pirmos vārdus sola jau tuvāko nedēļu gaitā. Sagaidāms, ka arī šogad uz galvenās skatuves kopskaitā kāps teju 20 grupas un mākslinieki.   “Katru gadu cītīgi apspriežam festivālam piemērotāko norises vietu. Šogad esam lēmuši, ka otro gadu pēc kārtas to rīkosim “Smilšu laukumā”. Eksperimentēšana ar norises vietu ir viena no priekšrocībām, kas rodas, rīkojot festivālu pilsētas centrā,” pastāstīja viens no festivāla rīkotājiem Marts Sildniks.  

Viņš norādīja, ka tiek turpināta tradīcija, sadarbojoties ar Cēsu Kultūras un tūrisma centru, tāpēc arī šogad “Fono Cēsis” būs bezmaksas festivāls. Pasākums notiks sesto gadu pēc kārtas, kuru gaitā tas ir norisinājies trīs dažādās lokācijās. Tas tiek rīkots kā kādreizējā mūzikas un sporta festivāl “Fonofest” tradīciju turpinājums, "Fonofest" savu darbību pārtrauca 2012. gadā. Iepriekšējos gados “Fono Cēsis” ir uzstājušies tādi mūziķi kā britu folkroka zvaigzne Frank Turner, “Ewert and the Two Dragons”, “Skyforger”, “Astro’n’Out”, “Pērkons” un daudzi citi. 

Kļūda rakstā?

Iezīmējiet tekstu un spiediet Ctrl+Enter, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Iezīmējiet tekstu un spiediet uz Ziņot par kļūdu pogas, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Saistītie raksti

Vairāk

Svarīgākais šobrīd

Vairāk

Interesanti