Festivāls «Bardu rudens» pulcēs jaunos dziesminiekus un bardus

Pievērs uzmanību – raksts publicēts pirms 9 gadiem.

11.oktobrī kultūras un atpūtas centrā "Imanta" tiks atklāts 11.starptautiskais bardu un folka festivāls "Bardu rudens 2014", kas pulcinās kopā jaunos dziesminiekus un bardus.

Šogad festivāls pulcēs klausītājus divos koncertos kultūras un atpūtas centrā "Imanta", kā arī mūziķu koncertlekcijās Rīgas lietuviešu vidusskolā, Rīgas amatniecības vidusskolā un citviet.

11.oktobrī plkst. 16 kultūras un atpūtas centrā "Imanta" notiks Jauno bardu saiets. Tajā piedalīsies dziesminieki un bardi, kas plašākai publikai vēl nav pazīstami. Dalībnieku vidū būs jaunie dziesminieki Dita Galvāne, Kristaps Bedrītis, Oskars Smudzis, Anita Zambare un Helvijs Kārkliņš, kā arī postfolkloras grupa "Vecpilsētas dziedātāji". Priekšnesumu kopā ar tēvu koncertā sniegs pieredzējušā barda Ulda Kākuļa meita Daira Madara Kākule.

Festivāla noslēguma koncerts notiks 22.oktobrī plkst. 19 kultūras centrā "Imanta". Tajā piedalīsies Latvijas dziesminieki un bardi, tostarp, Valdis Atāls, Elīna Līce, Jorans Šteinhauers, Helēna Kozlova, kā arī ārvalstu viesi: Juhans Jēgers ar grupu "Vinland" (Igaunija), Mihails Celkoviks (Baltkrievija), Aleksandrs Makajevs (Lietuva), Valērijs Šerelis (Lietuva), Egins Grajausks ar grupu no Lietuvas.

Kļūda rakstā?

Iezīmējiet tekstu un spiediet Ctrl+Enter, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Iezīmējiet tekstu un spiediet uz Ziņot par kļūdu pogas, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Saistītie raksti

Vairāk

Svarīgākais šobrīd

Vairāk

Interesanti