Festivālā «Summer Sound» uzstāsies superhita «Katchi» autori «Ofenbach»

Pievērs uzmanību – raksts publicēts pirms 4 gadiem.

Franču dīdžeju duets “Ofenbach” šovasar uzstāsies uz festivāla “Summer Sound” galvenās skatuves, medijus informē festivāla pārstāvji.

Dorians Lo un Cēzars de Rummels ar skatuves vārdu “Ofenbach” kopīgi uzstāties sāka 2014. gadā. “Ofenbach” 2016. gada hits “Be Mine” ieguvis piecus platīna hita statusus, pa vienam zelta un dimanta hita statusam, kā arī ieguvis augstu klausītāju novērtējumu, mēnešiem ilgi turoties radio klausītāko dziesmu topu augšgalos.

Pēc panākumiem ar “Be Mine” sekoja nākamais hits sadarbībā ar amerikāņu džeza izpildītāju Nikiju Vaterhausu – “Katchi”. Arī šī dziesma ieguva vairākus platīna, zelta un dimanta statusus. Savukārt 2019. gada pavasarī pie klausītājiem nonāca “Ofenbach” pirmais albums ar tādu pašu nosaukumu. Šobrīd divdesmit četrus gadus vecie mūziķi aktīvi uzstājas dažādās pasaules malās – klubos, koncertzālēs un festivālos.

“Ofenbach” par uzstāšanos “Summer Sound” saka:

“Šī būs mūsu pirmā uzstāšanās reize Latvijā, un mēs jau nevaram to sagaidīt – tas būs brīnišķīgs vakars, uzstāties pludmalē un visu jūsu priekšā, draugi! Uz tikšanos “Summer Sound”!”

Katru nedēļu festivāls “Summer Sound” izvēlas izziņošanai vienu mākslinieku, kurš šajā gadā uzstāsies festivālā. Iepriekšējās nedēļās ir izziņots franču dīdžeju “Kungs”, kurš popularitāti pasaulē ieguva ar dziesmām “This Girl, Don’t You Know” un “I feel so bad”. Festivālā uzstāsies arī “DJ Regard”, kurš ceļu uz pasaules slavu uzsāka platformā “TikTok”, bet tagad viņa lielākais hits “Ride It” jau ir sasniedzis 300 miljonu klausījumu “Spotify”. “Summer Sound” uzstāsies arī leģendārā krievu rokgrupa “Mumiy Troll” un pašmāju grupas “Musiqq” un “Astro’n’out”, kā arī reperis “Gacho”.

Desmitais festivāls Summer Sound Liepājā norisināsies jūlija izskaņā – 24. un 25. jūlijā.

Kļūda rakstā?

Iezīmējiet tekstu un spiediet Ctrl+Enter, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Iezīmējiet tekstu un spiediet uz Ziņot par kļūdu pogas, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Saistītie raksti

Vairāk

Svarīgākais šobrīd

Vairāk

Interesanti