Rīta Panorāma

Kinovakari Doma dārzā

Rīta Panorāma

Intervija ar Normundu Krapsi

Intervija ar Tāli Gžibovski, Mareku Loginu un Pēteri Žīli

Festivālā «Saulkrasti Jazz» šogad izskanēs 14 koncerti

Pievērs uzmanību – raksts publicēts pirms 8 gadiem.

No 20. līdz 25.jūlijam 18.reizi norisināsies festivāls "Saulkrasti Jazz". Kā informē festivāla mākslinieciskais direktors Tālis Gžibovskis, šogad 14 "Saulkrasti Jazz" koncertos piedalīsies 25 pašmāju un ārzemju mūziķu apvienības, kas būs dzirdamas ne tikai Saulkrastos, bet arī Rīgā, Stacijas laukumā.

"Saulkrasti Jazz" festivāls tradicionāli veltīts jauno mākslinieku izglītošanai, kā arī daudzveidīgai koncertprogrammai džeza mūzikas cienītājiem. Koncertu programma šogad būs skatāma uz trīs skatuvēm. Viena no tām ir Saulkrastu pilsētas centrā - Saules laukumā, kur bezmaksas koncerti norisināsies katru dienu plkst. 15. Festivāla galvenā skatuve būs "Minhauzena Undā", kur koncerti norisināsies katru vakaru plkst. 19. Savukārt trešā skatuve būs "Origo Summer Stage" Stacijas laukumā Rīgā, kur bezmaksas koncertā 23.jūlijā uzstāsies pašmāju "jazz funk" apvienība "Very Cool People" un šī gada gaidītākie ārzemju viesi "Miami Jazz Quartet" no ASV.

"Festivāla "Saulkrasti Jazz" mērķis ir noturēt muzikālo līmeni, jo džeza mūzika ir tā, kas dod cilvēkam iespēju paklausīties, atcerēties kādu patīkamu vai mazāk patīkamu brīdi dzīvē, padomāt par to un atpūsties no ikdienas. Tādēļ lielu uzmanību festivālā mēs veltām atmosfērai, festivāla norises vietai un mūziķu izvēlei," stāsta festivāla "Saulkrasti Jazz" direktors Raimonds Kalniņš.

"Saulkrasti Jazz" festivāls notiks no 20. līdz 25.jūlijam. Festivāla laikā norisināsies vairāk nekā desmit dažādu valstu džeza mākslinieku koncerti, starptautiskais jauno bundzinieku konkurss "Baltic Drummers' League", kā arī džeza meistarklašu nometne.

Kļūda rakstā?

Iezīmējiet tekstu un spiediet Ctrl+Enter, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Iezīmējiet tekstu un spiediet uz Ziņot par kļūdu pogas, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Saistītie raksti

Vairāk

Svarīgākais šobrīd

Vairāk

Interesanti