Rīta Panorāma

Intervija ar Irēni Grūzīti, Līgu Zeļģi un Dzintaru Krūmiņu

Rīta Panorāma

Iestudējums "Pēdējā Ļeņina eglīte" Jaunajā Rīgas teātrī

Intervija ar Gunti Cimiņu

Festivāla rīkotājs: «A Cappella» festivāls vēl cīnās par savu vietu

Pievērs uzmanību – raksts publicēts pirms 6 gadiem.

"Rīgas A Cappella festivāls" vēl cīnās par savu vietu starp festivāliem, intervijā Latvijas Televīzijas raidījumā "Rīta Panorāma" norāda festivāla rīkotājs Guntis Cimiņš.

"Mēs ceļamies uz augšu," par festivālu saka Cimiņš, norādot, ka festivāls par savu vietu vēl cīnās. "Tas nav tik vienkārši."

"No malas [izskatās], ka tas ir specifisks vienas nozares festivāls, bet mēs gribam parādīt, ka tā ir mūsdienīga, moderna māksla, ka tas nav kaut kas aizvēsturisks," skaidro festivāla rīkotājs.

Jau vēstīts, ka festivāla atklāšanas koncertā piektdien, 20. oktobrī, koncertzālē “Palladium” uzstāsies viena no mūsdienu izcilākajām grupām „The Swingles”. Pasaules vokālās mūzikas zvaigznes ar savu neparasti plašo un unikālo skanējumu pārsteigs daudzus un būs apliecinājums cilvēka balss neierobežotajām iespējām.

Festivāla turpinājumā 21. oktobrī koncertzālē “Palladium” uzstāsies vokālā grupa “Solala” no Zviedrijas un vokālā grupa “Latvian Voices”.

22. oktobrī “Rīgas A Cappella festivāla“ noslēguma koncertā Rīgas Domā skanēs garīgā mūzika. Koncertā "Tavā valstībā" ar savu īpašo strāvojumu uzstāsies Rīgas pareizticīgo kamerkoris “Blagovest“ un diriģents Aleksandrs Brandavs.

Kļūda rakstā?

Iezīmējiet tekstu un spiediet Ctrl+Enter, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Iezīmējiet tekstu un spiediet uz Ziņot par kļūdu pogas, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Saistītie raksti

Vairāk

Svarīgākais šobrīd

Vairāk

Interesanti