Rīta Panorāma

Intervija ar Latvijas vēstnieci Apvienotajā Karalistē Ivitu Burmistri

Rīta Panorāma

ES un Lielbritānija vienojas par pamieru "desu karā"

Festivālā "Laivā" uzstāsies grupas "Skyforger" un "Dagamba"

Festivālā «Laivā» uzstāsies grupas «Skyforger» un «Dagamba»

Pievērs uzmanību – raksts publicēts pirms 2 gadiem.

Latvijas Etnogrāfiskā brīvdabas muzeja krastā un Juglas ezerā 14. augustā norisināsies festivāls "Laivā". Šī gada festivālā uzstāsies latviešu folkmetāla grupa “Skyforger”, kā arī grupa “Dagamba”, kuras dalībnieki festivālā atzīmēs grupas desmito pastāvēšanas gadu, informēja festivāla rīkotāji.

Organizatori festivālu “Laivā” raksturo kā tiltu starp tradicionālajām, klasiskajām vērtībām un mūsdienu pasauli, tieši tāpat kā “crossover” jeb starpžanru mūzika veido tiltu starp klasisko vai tautas mūziku un mūsdienu mūziku: “Mūzika bez robežām, senču tradīcijas, kas savijušās kopā ar mūsdienām un mierpilnās, gleznainās Latvijas dabas skaistums – tas vislabāk raksturo starpžanru festivālu “Laivā”, kuru esam priecīgi organizēt jau otro gadu. Arī šī gada festivāla norises formāts paturpina mūsu starpžanru tematiku – pateicoties mūsu jaunajai un īpaši izvietotajai skatuvei, koncertus varēs baudīt, gan līgani viļņojoties Juglas ezerā, gan ērti iekārtojoties Brīvdabas muzeja krastā.”

Apmeklētāji uz festivālu ir aicināti ierasties gan ar laivām, motorlaivām (ar paceļamu motoru), SUP dēļiem vai katamarāniem, gan arī izmantojot sabiedrisko transportu, personīgo auto vai velosipēdu, jo šogad festivālu varēs izbaudīt, ne tikai atrodoties ezerā, bet arī uz sauszemes, pateicoties īpaši izveidotai 360° skatuvei, uz kuras uzstāsies mākslinieki, pavēstīja rīkotāji.

Tuvojoties pasākumam, mākslinieku skaits tiks papildināts.

Kļūda rakstā?

Iezīmējiet tekstu un spiediet Ctrl+Enter, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Iezīmējiet tekstu un spiediet uz Ziņot par kļūdu pogas, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Saistītie raksti

Vairāk

Svarīgākais šobrīd

Vairāk

Interesanti