Rīta Panorāma

Intervija ar Latvijas Nacionālā teātra direktoru Jāni Vimbu un teātra aktrisi Ditu Lūriņu

Rīta Panorāma

Vācija pensionāru soda par tanka turēšanu mājās

Intervija ar grupas "Dagamba" mūziķi Valteru Pūci

Festivālā «Laivā» uzstāsies arī Elza Rozentāle ar grupu «Bur mani» un grupa «Madara»

Pievērs uzmanību – raksts publicēts pirms 2 gadiem.

14. augustā Latvijas Etnogrāfiskā brīvdabas muzeja krastā un Juglas ezerā norisināsies festivāls “Laivā”, kura starpžanru mākslinieku sastāvu papildinās Elza Rozentāle ar grupu “Bur mani” un grupa “Madara”, informēja organizatori.

Kā tika ziņots iepriekš, uz festivāla skatuves kāps latviešu folkmetāla grupa “Skyforger” un grupa “Dagamba”, kas ir festivāla organizatori un pasākuma laikā atzīmēs grupas desmito pastāvēšanas gadu.

Grupa “Bur mani”
Grupa “Bur mani”

Grupas “Dagamba” līderis Valters Pūce, gaidot festivālu, atzīmēja: “Man ir milzīgs prieks par to, ka, organizējot festivālu jau otro gadu, “Laivā” ir novērtēts un ieņem būtisku vietu Latvijas mūzikas industrijā. Cilvēku interese par starpžanru mūziku palielinās, un jau tagad ir redzams, ka šogad apmeklētāju skaits gandrīz dubultosies. Ar grupu “Dagamba” gatavojam īpašu koncertu ar mums svarīgiem viesiem, ar kuriem kopā piedzīvotas veiksmes un neaizmirstami brīži mūsu 10 gadu pastāvēšanas laikā, kurus mēs vēlreiz izdzīvosim 14. augustā festivālā “Laivā”. Liels prieks, ka mūsu festivālu papildinās tādas fantastiskas starpžanru mūzikas grupas kā “Madara”, Elza Rozentāle ar grupu “Bur mani” un, protams, “Skyforger”!”

Grupa “Madara”
Grupa “Madara”

Apmeklētāji uz festivālu ir aicināti ierasties gan ar laivām, motorlaivām, SUP dēļiem vai katamarāniem, gan arī izmantojot sabiedrisko transportu, personīgo auto vai velosipēdu, jo šogad festivālu varēs izbaudīt ne tikai atrodoties ezerā, bet arī uz sauszemes, pateicoties īpaši izveidotai 360° skatuvei, uz kuras uzstāsies mākslinieki.

Kļūda rakstā?

Iezīmējiet tekstu un spiediet Ctrl+Enter, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Iezīmējiet tekstu un spiediet uz Ziņot par kļūdu pogas, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Saistītie raksti

Vairāk

Svarīgākais šobrīd

Vairāk

Interesanti