Festivālā «Laba daba» uzstāsies vairāk nekā 60 mūziķu grupu un dīdžeji

Pievērs uzmanību – raksts publicēts pirms 10 gadiem.

Festivālā „Laba daba”, kas notiks no 2. līdz 4.augustam, uz kopumā sešām skatuvēm uzstāsies vairāk nekā sešdesmit mūziķu grupu un dīdžeju, pavēstīja pilna servisa pasākumu aģentūras „Pareizā ķīmija” pārstāve Kristīne Pinkule.

No trešdienas pieejama arī jauna festivāla mājaslapa.

Līdzās jau izsludinātajām grupām "The Toasters", Krievijas "electroclash" apvienībai "Barto", vācu grupai "Deine Lakaien" un pašmāju mūzikas apvienībām "Inokentijs Mārpls", "All Day Long", "Carnival Youth", "Audience Killers", "Oyaarss", "Apziņas parazīti", "Rebel riot", "Band mango" un "PND" muzicēs arī "Baložu pilni pagalmi", "Zig zag", "Apofez sound system", "Laiksne", "Trakula", "Vētras saites", "Vējam kabatā", "Parara", "Tribes of the city", "Satellites LV", "Pienvedēja piedzīvojumi", Nils Īle un "Afro ambient", "Skumju akmeņi", "Rūsa", "Manta", "Soundarcade", Elizabete Balčus, "Rīta stienis", "Komjaunatne", apvienība "7 pieauguši vīrieši", kas uz skatuves kāps kopā ar dziedātāju Olgu Rajecku, "Jumprava" un "Abdul Camara" ar grupu, kas ir starptautisks muzikāls projekts, kuru pārstāv mūziķi no Ganas un Zviedrijas.

Pinkule norādīja, ka programma vēl tiks papildināta.

„Laba daba” ir starptautisks mūzikas festivāls, kas jau piekto gadu notiks Latvijas Universitātes atpūtas kompleksā "Ratnieki", Līgatnes pagastā, Līgatnes novadā. Tajā varēs dzirdēt grupas un DJ apvienības, kas spēlē regeju, folkmūziku, "indie", roku un citus žanrus un to variācijas. Paralēli festivālā darbosies radošās un izzinošās darbnīcas visām paaudzēm, būs iespēja piedalīties sportiskajās aktivitātēs, skatīties kino, teātri un līdzdarboties meistarklasēs.

Biļetes uz festivāla pasākumiem pieejamas no trešdienas „Biļešu servisa” kasēs un klubā „Nabaklab”.

Kļūda rakstā?

Iezīmējiet tekstu un spiediet Ctrl+Enter, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Iezīmējiet tekstu un spiediet uz Ziņot par kļūdu pogas, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Saistītie raksti

Vairāk

Svarīgākais šobrīd

Vairāk

Interesanti