Festivālā «Laba daba» gan pašmāju leģendas, gan ārzemju viesi

Pievērs uzmanību – raksts publicēts pirms 6 gadiem.

Jau devīto gadu pēc kārtas durvis vērs festivāls „Laba daba”, kas atkal norisināsies Līgatnes pagasta „Ratniekos” un pulcēs regeja, folkmūzikas, roka un citu mūzikas žanru mīļotājus. Festivālā uzstāsies tādi pašmāju mūziķi kā grupa “Dzelzs vilks”, “Pērkons”, “Pienvedēja piedzīvojumi”, “Auļi” un citi, taču būs redzami arī mākslinieki no ārzemēm.

„''Laba daba'', es domāju, primāri ir.. nu, labi, sāksim ar to, ar ko viņa atšķiras! Es domāju, pirmkārt, viņa atšķiras ar atmosfēru, pie kuras mēs mērķtiecīgi katru gadu strādājam,” saka viens no festivāla rīkotājiem Edgars Āboliņš.

"Laba daba" rīkotājs Edgars Āboliņš par festivāla programmu
00:00 / 00:50
Lejuplādēt

“Kā jau arī citur ir minēts, ka mēs pievēršam vairāk uzmanības ģimenēm ar bērniem kopumā. Teiksim, mūsu telšu pilsēta ir ābeļdārzā, un tā daba šeit ir daudz tuvāk nekā jebkurā citā festivālā. Bez mūzikas klausīšanās ir iespēja piedalīties daudz dažādās aktivitātēs, (..) ir kino stūris,” stāsta Āboliņš.

“Šogad, piemēram, kā viena no lietām ir seriāla „Fantadroms” izrādīšana pilnā apjomā, ko, es domāju, pieaugušajiem būs interesanti atcerēties.

Bērniem būs interesanti vispār uzzināt, kas tas tāds ir. Jā, es domāju, [būs] katrai gaumei un tiešām tas ir atkarīgs no tā, kas nu kuram interesē. Man liekas, ka katrs var atrast kaut ko saistošu šeit,” norāda viens no festivāla rīkotājiem.

Festivāla apmeklētājam būs iespēja ne tikai klausīties mūziķu uzstāšanās, bet arī iesaistīties dažādās radošās darbnīcas, meistarklasēs, sportiskās aktivitātēs. Tāpat būs iespējams skatīties arī kino seansus un teātri.

Kļūda rakstā?

Iezīmējiet tekstu un spiediet Ctrl+Enter, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Iezīmējiet tekstu un spiediet uz Ziņot par kļūdu pogas, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Saistītie raksti

Vairāk

Svarīgākais šobrīd

Vairāk

Interesanti