Festivālā «Devilstone» - 36 grupas uz trīs skatuvēm

Pievērs uzmanību – raksts publicēts pirms 8 gadiem.

Festivālā "Devilstone", kas notiek Lietuvā, šogad uz trīs dzīvās mūzikas skatuvēm uzstāsies 36 kolektīvi, kas pārstāvēs dažādus mūzikas žanrus - rokenrolu, "post-punk", "indie" roku, ekstremālu metālu.

Pastāvēšanas laikā festivāls pārstāvējis alternatīvās mūzikas žanru, taču šogad "Devilstone" sper platu soli uz muzikālo dažādību. "Rietumus" skatuve, kura līdz šim bija populāra kā pašas smagākās un jaudīgākās radošās darbības platforma, šogad sniegs arī maigākas un melodiskākas skaņas. Galvenie šīs skatuves mākslinieki būs leģendārie, melanholiskie zviedri "Katatonia" un islandieši "Kontinum".

"Post-punk" žanru pārstāvēs "Motorama" no Krievijas, savukārt postroku - briti "Maybeshewill" un latvieši "Omerta". Tāpat festivāla rīkotāji izceļ tādas grupas kā "Stoned Jesus", "Greenleaf", "Tombstones", "Radio Moscow", "Planet Of Zeus", "The Vintage Caravan", "The Stubs".

Smago mūzikas žanru pārstāvēs zviedru melnās metālmūzikas veterāni "Marduk", "Kataklysm", "Suicidal Angels", "Striker", "The Moth Gatherer", "Lost Society" un citi.

Lai arī lielākā daļa "Devilstone" mākslinieku ir viesi no ārvalstīm, festivālā uzstāsies arī lietviešu un latviešu mūziķi, tai skaitā "Omerta", "Pyro Trees", "Art Of Keeping Secrets", "Eschatos".

Festivāla rīkotāji būs sarūpējuši arī nodarbes, mākslas un mūzikas meistardarbnīcas, konkursus un izklaides.

Kā vēstīts, festivāls "Devilstone" norisināsies no 16. līdz 19.jūlijam Anīkščos, Lietuvā.

Kļūda rakstā?

Iezīmējiet tekstu un spiediet Ctrl+Enter, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Iezīmējiet tekstu un spiediet uz Ziņot par kļūdu pogas, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Saistītie raksti

Vairāk

Svarīgākais šobrīd

Vairāk

Interesanti