Rīta Panorāma

Ziemeļblāzmā vājdzirdīgo bērnu talantu konkurss "Ko Tu proti?"

Rīta Panorāma

Ulubeles cilvēcības skola

Intervija ar Jāni Dūmiņu un grupu "Laika suns" par festivālu "Bauska TASTE"

Festivāla «Bauska TASTE» rīkotājs: Esam kļuvuši atpazīstamāki

Pievērs uzmanību – raksts publicēts pirms 4 gadiem.

“Bauska TASTE” festivāls, kas šogad norisināsies Bauskas Pilskalna parkā 3. un 4. augustā, ir kļuvis atpazīstamāks nekā iepriekš, vismaz mūziķus ir kļuvis vieglāk piesaistīt, intervijā Latvijas Televīzijas raidījumā "Rīta Panorāma" atzīst festivāla rīkotājs Jānis Dūmiņš.

“Mēs jūtam, ka esam kļuvuši atpazīstamāki. Mūziķus noteikti ir vieglāk piesaistīt nekā pirmajā vai otrajā gadā, kad mēs mēģinājām pastāstīt par sevi,” Latvijas Televīzijas raidījumā “Rīta Panorāma” stāsta festivāla rīkotājs Jānis Dūmiņš. “Strādāt arī kļuvis vieglāk - daudz ko esam iemācījušies.”

Latiņa festivālam ir uzlikta augstu, un rīkotāji to cenšas noturēt, uzsver Dūmiņš.

Festivālā paredzēta plaša muzikāla programma. Sestdien, 3. augustā, uz lielās festivāla skatuves kāps Mesa, “Dzelzs vilks”, “Triānas parks, “Otra puse”, “Pirmais kurss”, Deniss Pashkevich & “Funk Therapy Collective”, Ingus Pētersons, grupa “Sigma”, “Without Borders”, Elizabete Gaile, bet par labu nakts mūziku gādās “Gribam būt dīdžejas”. Mazajā skatuvē muzicēs radio SWH raidījuma “Priekšnams” jaunie mūziķi – Sintija Ģēģere, Alise Haijima, Madara Dzintara, Mārtiņš Grunte, Iveta Baumane & Roberts Pētersons, “D.Day’s Family”, “Bezvēsts pazudušie”, “Sapņu fragmenti”, “B-Optimist”, “Inqognito”, būs dejas kopā ar DJ Emil Deo.

Svētdien, 4. augustā, uz lielās skatuves – “The Sound Poets”, “Autobuss debesīs”, “Latvian Blues Band”, “Laika suns”, “Kris & Oz”, “CanZone” un grupa “Kautkaili”. Savukārt uz mazās skatuves – “Nakts” & Ervīns Ruža, “Kontraflovs”, Brīvrunu projekts un “Kreisais krasts”, pēc kura pirmo reizi notiks “silent disco” jeb klusā disko ballīte.

Arī šogad festivāla “Bauska TASTE” ietvaros būs iespējams piedalīties “Magnēta” rīkotajā rogainingā jeb aizraujošā orientēšanās sacensību paveidā. Skrējiena dalībnieki varēs izvēlēties starp dažādu garumu distancēm, kā arī rīkotāji būs parūpējušies par pašiem mazākajiem sportistiem. Pieteikšanās un detalizētāka informācija pieejama vietnē magnets.lv.

Šogad festivāla apmeklētājus gaida jaunas un nebijušas aktivitātes. “Kendama Mārupe” teltī varēs vērot kendamas paraugdemonstrējumus, izmēģināt prasmes spēlē, kā arī piedalīties sacensībās.  Aktīvās atpūtas cienītājiem būs iespēja iepazīties ar ūdens sporta veidu skimbordu – programmā paraugdemonstrējumi, mini sacensības iesācējiem un amatieriem, kā arī instruktāža tiem, kuri uz skimborda dēļa kāps pirmo reizi.

Tāpat festivāla organizatori parūpējušies arī par pašiem mazākajiem apmeklētājiem  – “Kids Wonderland” zonā, samaksājot vienreizēju ieejas maksu, bērni visu dienu varēs izmantot visas piedāvātās atrakcijas – lāzertagu, airsoft šautuvi, putu ballīti sestdienā, burbuļu ballīti svētdienā, piepūšamās atrakcijas, DJ meistarklasi, rotaļu laukumu un citas izklaides iespējas. “Krāsu karuselis” gādās par aizraujošām radošajām darbnīcām un aktīvām laika pavadīšanas iespējām, un pasākumu aģentūra “Party trip” piedāvās dažādas lielformāta spēles, kas būs aizraujošas gan bērniem, gan vecākiem.

Kļūda rakstā?

Iezīmējiet tekstu un spiediet Ctrl+Enter, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Iezīmējiet tekstu un spiediet uz Ziņot par kļūdu pogas, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Saistītie raksti

Vairāk

Svarīgākais šobrīd

Vairāk

Interesanti