Festivāla «Bardu rudens» noslēgumā skanēs dziesminieku sagatavotās koncertprogrammas

Pievērs uzmanību – raksts publicēts pirms 5 gadiem.

Par tradīciju kļuvušais festivāls “Bardu rudens” arī šogad aicina apmeklētājus baudīt dziesminieku sagatavotās koncertprogrammas, kurās iekļautas pašu rakstītās melodijas, kā arī bardiem tuvākās citu autoru dziesmas.

18. oktobrī plkst. 19.00 Rīgas Sv. Pētera baznīcā notiks festivāla “Bardu rudens 2018” noslēguma koncerts, kurā, līdzās sabiedrībā labi zināmiem latviešu dziesminiekiem, uzstāsies arī bardi no Lietuvas, Beļģijas un Francijas, informēja Pētera baznīcas pārstāvji. 

Noslēguma koncertā uzstāsies leģendārie brāļi Ziemeļi, dziesminieces Silvija Silava un Guna Pūcīte, duets Sniedze Prauliņa un Edgars Šubrovskis, kā arī viesmākslinieki no Lietuvas – Ģiedrjus Arbačausks (Giedrius Arbačiauskas) un Agne Arbačauskiene (Agnė Arbačiauskienė), Vids Petekevičs (Vidas Petkevičius), viesmākslinieki no Beļģijas – Rubens Shelsrtāte (Ruben Schelstraete) un RD.RAW, kā arī duets no Francijas – Ganansa Boēna (Ganance Bauhain) un Daniels Žanbro (Daniel Jeanbrau). Koncertu papildinās videomākslinieka Raita Skujāna veidotās projekcijas. Koncertu vadīs Dzintars Tilaks. 

Biļetes uz noslēguma koncertu iepriekšpārdošanā “Biļešu paradīzes” kasēs, kā arī Rīgas Sv. Pētera baznīcā stundu pirms koncerta.
 

Kļūda rakstā?

Iezīmējiet tekstu un spiediet Ctrl+Enter, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Iezīmējiet tekstu un spiediet uz Ziņot par kļūdu pogas, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Saistītie raksti

Vairāk

Svarīgākais šobrīd

Vairāk

Interesanti