Februārī iznāks igauņu grupas «Ewert and The Two Dragons» trešais albums

Pievērs uzmanību – raksts publicēts pirms 9 gadiem.

24. februārī iznāks grupas "Ewert and The Two Dragons" ilgi gaidītais trešais studijas ieraksts “Circles”. Līdz ar albuma izdošanu grupa dosies tūrē uz Ziemļameriku, bet mēnesi vēlāk, sākot no 27. marta, turneja turpināsies Eiropā, lsm.lv pavēstīja "Warner Music" pārstāve Inese Saulaja.

Eiropas koncertturnejas plānā grupai "Ewert and The Two Dragons" pagaidām ierakstīti 24 koncerti, ģeogrāfiski aptverot Dāniju, Zviedriju, Franciju, Beļģiju, Nīderlandi, Vāciju, Šveici, Austriju un Lielbritāniju. Baltijas valstu un Somijas pagaidām sarakstā nav, taču koncertus mūsu reģionā grupa sola izziņot pavisam drīz.

"Ewert and The Two Dragons" trešais studijas albums tika ierakstīts 2013. gada augustā "Bear Creek" studijā Amerikā. “Circles” producents ir  Raiens Heidloks (Ryan Hadlock), kurš iepriekš strādājis ar "The Lumineers", Vance Joy un citiem. Šis ir pirmais "Sire Records" ("Warner Music") paspārnē izdotais grupas "Ewert and The Two Dragons" albums. 

“Mums tas bija ļoti īpašs process," stāsta grupas līderis Everts Sundja. “Ierakstot “Circles”, mēs nedaudz vairāk nekā mēnesi pavadījām studijā - prom no mājām, Amerikā, kas mums visiem bija liels piedzīvojums.”

“Strādājot pie iepriekšējiem albumiem, mēs devāmies uz studiju jau ar gatavām dziesmām, un tur atlika tikai ierakstīt. Šoreiz, ejot studijā, gatavas bija trīs dziesmas, pārējās tikai idejas, noskaņa. Albuma ieraksta laikā jutāmies ļoti vienoti, visu domas satikās pie vieniem un tiem pašiem jautājumiem," turpina Sundja. “Kaut arī visi esam tikko sasnieguši trīsdesmit, augšanas un izaugsmes process ir galvenā mūsu albuma tēma. Mēs esam sākuši saprast nedaudz vairāk no dzīves. Albuma nosaukumu “Circles” skaidrojam tā: viss griežas, atrodas kustībā un mēs pēkšņi esam kaut kur pirmsākumos, uzdodam tos pašus jautājumus par mīlestību, par dzīvi un nāvi, par to, kas ir un kas nav pareizi.”

Iepriekšējais - 2011. gadā iznākušais albums “Good Man Down” kļuva par  vienu no visu laiku vislabāk pārdotajiem albumiem Igaunijā. Grupa saņēmusi neskaitāmas balvas, starp kurām ir arī "Tallinn Music Week/ Skype “Go Change World”" apbalvojums (2011), Igaunijas radiostacijas Raadio 2 “Labākās jaunās grupas” un “Radio favorīta” balva, savukārt dziesma “Good Man Down” tika atzīta par Raadio 2 “Gada hitu” un saņēma Igaunijas Nacionālās televīzijas apbalvojumu par “Labāko video". 

Igaunijas Mūzikas balvu pasniegšanā "Ewert and The Two Dragons" izcīnīja piecas balvas, uzvarot svarīgākajās kategorijās - “Labākā grupa”, “Labākais video”, Gada dziesma”, “Labākais rock albums” un “Gada albums” (2012). Vēl grupas kontā Eiropas Komisijas dibinātā balva "European Border Breakers Award" (EBBA) (2013).

Grupas dalībnieki uzskata, ka darbs studijā, ierakstot dziesmas jaunajam albumam, ir pats godīgākais un nozīmīgākais  darbs, ko viņi līdz šim paveikuši.

Albuma “Circles” dziesmu saraksts:

  1. Million Miles
  2. Pictures
  3. Speechless
  4. Getting Older
  5. Gold Digger
  6. Circles
  7. Could Have Been
  8. Waiting For The Weather To Change
  9. Stranger
  10. Warhorses
Kļūda rakstā?

Iezīmējiet tekstu un spiediet Ctrl+Enter, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Iezīmējiet tekstu un spiediet uz Ziņot par kļūdu pogas, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Saistītie raksti

Vairāk

Svarīgākais šobrīd

Vairāk

Interesanti