Evija Smagare laidusi klajā otro singlu no gaidāmā debijas albuma

Pievērs uzmanību – raksts publicēts pirms 4 gadiem.

Dziedātāja Evija Smagare, kura jau vairākus gadus aktīvi darbojas mūzikā un plašāku atpazīstamību guvusi pēc sadarbības ar grupu “Prāta vētra”, laidusi klajā jaunu dziesmu latviešu valodā – "Lielceļš”. Šī dziesma ir otrais singls no nākamgad gaidāmā dziedātājas debijas albuma.

Pēc ilgiem meklējumiem Evija ir atradusi sev tuvāko muzikālās izpausmes veidu un definējusi skanējumu, kas ietver sevī neosoul/pop/indie/electronic mūzikas elementus. Jau nākamgad plānots laist klajā Evijas debijas albumu, kas lielākoties būs latviešu valodā, iekļaujot arī dažas dziesmas angliski un krieviski.

Savu ideju īstenošanai Evija ir piesaistījusi vēl piecus mūziķus – Armandu Varslavānu (ģitāra), Reini Petroviču (bass), Rūdolfu Iļķēnu (elektronika), Mareku Loginu (bungas), Jāni Aizupieti (taustiņi).

“Dziesma “Lielceļš” ir par uzdrīkstēšanos dzīvot tādu dzīvi, kādu tu pa īstam vēlies. Lielceļš simbolizē dzīves ceļu, pa kuru ikdienā ejam, saskaroties ar dažādām provokācijām un sķēršļiem, taču paļaujoties uz savu intuīciju un iekšējo balsi  pieņemam pareizos lēmumus, kas ļauj mums nokļūt līdz galamērķim,” – tā par dziesmu saka Evija.

Dziesmai ir arī video versija, kurā galvenajās lomās ir Roberts Ramba un viņa lolojums – 1961.gada motocikls “Velocette Viper Clubman”.

Aktuālos jaunumus par mākslinieces aktivitātēm un koncertiem var uzzināt, sekojot Evijai Smagarei sociālajos tīklos.

Dziesmas autori ir Evija Smagare un Armands Varslavāns. Video autors un producents ir Ivars Utināns. Liriku video veidoja Rūdolfs Iļķēns. Dziesma ir pieejama visās lielākajās mūzikas straumēšanas vietnēs. Dziesmas ierakstu, producēšanu, miksēšanu un māsterēšanu veica “InMyHead records” producentu apvienība.

Iepriekš Evija Smagare laidusi klajā singlu "Starp mākoņiem un mums".

 

Kļūda rakstā?

Iezīmējiet tekstu un spiediet Ctrl+Enter, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Iezīmējiet tekstu un spiediet uz Ziņot par kļūdu pogas, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Saistītie raksti

Vairāk

Svarīgākais šobrīd

Vairāk

Interesanti