Everlast koncertu iesildīs «Triānas parks»

Pievērs uzmanību – raksts publicēts pirms 9 gadiem.

Everlast koncertu 12.novembrī koncertzālē "Rīga" iesildīs pašmāju ekstravagantā poproka grupa "Triānas parks".

"Triānas parks", pieskaņojoties koncerta noskaņām, izpildīs savus skaņdarbus īpaši sagatavotās un tai neraksturīgās aranžijās.

Grupa tikko atgriezusies no koncertēšanas Slovākijā, Vīnē un Austrijā un šobrīd gatavojas koncertam "Eurosonic Norderslag" festivālā, kas janvārī norisināsies Nīderlandē.

Kā iepriekš jau ziņots, 12.novembrī koncertzālē “Rīga” ar akustisko programmu uzstāsies dziedātājs, reperis un dziesmu autors Everlast no ASV.

Everlast darbojies apvienībā "House of Pain" un "La Coka Nostra". Pasaules mūzikas vēsturē mūziķis sevi ierakstījis arī ar trīs nominācijām "Grammy" balvai, no kurām vienā nominācijā uzvarēja, saņemot balvu par labāko roka dziesmu - "Put Your Lights On", kas tapusi sadarbībā ar Santana. Viņa panākumu klāstā ir arī dubultais platīna disks ASV par albumu "Whitey Ford Sings the Blues" (1998) un zelta disks par albumu "Eat Whitey’s" (2000).

Mūziķa populārāko dziesmu klāstā ir "What It's Like", dumpinieciskā "Stone In My Hand", romantiskā "Love For Real", "Dirty and Babylon Feeling", "Black Jesus", kā arī kompozīcijas ar sociālu vēstījumu "White Trash Beautiful" un "I Get By" no pēdējā albuma "Songs Of The Ungrateful Living" (2011).

Kļūda rakstā?

Iezīmējiet tekstu un spiediet Ctrl+Enter, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Iezīmējiet tekstu un spiediet uz Ziņot par kļūdu pogas, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Saistītie raksti

Vairāk

Svarīgākais šobrīd

Vairāk

Interesanti