Rīta Panorāma

SVF samazina pasaules ekonomiskās izaugsmes prognozi

Rīta Panorāma

Dānijas karaliene "atvērusi savu dārgumu lādīti"

Eltons Džons Covid-19 dēļ pārtrauc koncertturneju ASV

Eltons Džons inficējies ar Covid-19; uz laiku pārtrauc koncertturneju ASV

Pievērs uzmanību – raksts publicēts pirms 2 gadiem.

Pasaulslavenais angļu mūziķis Eltons Džons inficējies ar Covid-19. Šī iemesla dēļ uz laiku pārtraukta viņa vērienīgā atvadu koncertturneja Amerikas Savienotajās Valstīs.

Mūziķa pārstāvji informē, ka Eltons ir vakcinējies pret Covid-19 un saņēmis papildu poti, un tas varētu būt viens no iemesliem, kāpēc slimības gaita ir viegla. Jau tuvākajā laikā viņš atsāks “Yellow Brick Road” koncertturneju, tomēr nāksies pārcelt janvāra beigās paredzētos koncertus Dalasā.

Diemžēl tās nav vienīgās leģendārā mākslinieka problēmas – traumas dēļ viņš jau bija spiests pārcelt uz nākamo gadu pērn paredzētos koncertus Eiropā. Mūziķa plānus ietekmēja arī ar Covid-19 pandēmiju saistītie ierobežojumi, tomēr viņš saviem faniem sola uzstāties visos iepriekš izziņotajos koncertos. Taču šī būšot pēdējā turneja, un jau pagājušā gada novembrī Vindzoras pilī, saņemot prestižu godalgu, 72 gadus vecā zvaigzne apstiprināja, ka pēc 2023. gada jauni koncerti nav gaidāmi. Viņš vairāk laika veltīšot savam AIDS fondam, kura mērķis ir izskaust šo bīstamo slimību.

Kļūda rakstā?

Iezīmējiet tekstu un spiediet Ctrl+Enter, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Iezīmējiet tekstu un spiediet uz Ziņot par kļūdu pogas, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Saistītie raksti

Vairāk

Svarīgākais šobrīd

Vairāk

Interesanti