Elektroniskās mūzikas projekts «northern c» izdod debijas albumu

Pievērs uzmanību – raksts publicēts pirms 7 gadiem.

Kaņepes Kultūras centrā 8. aprīlī, plkst. 22 norisināsies grupas "northern c" debijas albuma prezentācijas pasākums.

"northern c" ir jauns elektroniskās mūzikas projekts, kura pamatsastāvu veido divi domubiedri – Matīss Runtulis, plašāk zināms kā Mr. Myster un Miķeļis Putniņš, projekta "Ezeri" autors. Elektronisko aparatūru grupas daiļradē papildina vokāli, ģitāras un citi dzīvo instrumentu elementi.

Grupas "northern c" debijas albumu caurvij tēmas par neaprastiem apziņas stāvokļiem, neparastiem rītiem, naksnīgiem ceļojumiem, nāvi caur nesaprašanu un nepieņemšanu, kā arī atdzimšanu, norāda grupas pārstāvji.

Debijas albuma prezentācijas koncertā grupai pievienosies Elza Rozentāle (vokāls) un Andris Strazds (vokāls, ģitāra), kuri piedalījās albuma tapšanā, kā arī Matīss Repsis (taustiņinstrumenti, perkusijas) un Rūdolfs Dankfelds (bungas). Tāpat "northern c" neatņemama sastāvdaļa ir mākslinieks Fricis Kalvelis, kurš rūpējas par grupas vizuālo noformējumu un video projekcijām performancēs.

Debijas albums ir tapis pagājušā gada rudens un ziemas naktīs, strādājot pie albuma ieraksta "Dirty Deal Audio" HQ studijā. Vairākās reizes "northern c" ir arī uzstājušies tādos Rīgas klubos kā "Autentika", "Aristrīds", "Pūce" un citur.

"northern c" albumu var noklausīties šeit.

Kļūda rakstā?

Iezīmējiet tekstu un spiediet Ctrl+Enter, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Iezīmējiet tekstu un spiediet uz Ziņot par kļūdu pogas, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Saistītie raksti

Vairāk

Svarīgākais šobrīd

Vairāk

Interesanti