Edgars Kreilis laiž klajā singlu «Vēl vienu ziemu»

Pievērs uzmanību – raksts publicēts pirms 6 gadiem.

Sagaidot gada gaišākos svētkus, dziedātājs Edgars Kreilis sadarbībā ar mūzikas producentu Kasparu Ansonu laiž klajā singlu “Vēl vienu ziemu”.

Singla radio pirmatskaņojums notika 17.decembrī labdarības maratona “Dod Pieci” atklāšanā Latvijas Radio 5, un līdz šim brīdim dziesma bija pieejama klausītājiem tikai par ziedojumiem.

“Vēl vienu ziemu” ir gaišs un viegls stāsts par kāda liriskā varoņa iemīlēšanos un ziemu kā gadalaiku, kas ietver spilgtās sajūtas no gada uz gadu.

“Manās acīs ziema ir romantiskākais attiecību laiks, tāpēc šī dziesma ir par mīlestību, kura turpināsies vēl vienu ziemu,” stāsta Edgars Kreilis.

Dziesmas mūzikas autors un izpildītājs ir Edgars Kreilis, teksta autors Edgars Kreilis, piedaloties Ilzei Fārtei, bekvokāls - Patrīcija Ksenija Cuprijanoviča (Patrisha), producents Kaspars Ansons, video veidojis DJ Dween Production.

Lai gan tikai pirms gada sācis nopietni pievērsties savai solo karjerai, dziedātājs un komponists Edgars Kreilis jau paspējis ierakstīt septiņas dziesmas, tostarp singlu “Tikai es” kopā ar hiphopa izpildītāju Faktu, Latvijas svētkos izdoto patriotisko singlu “Esmu šeit”, kā arī iepriekšējā gada “Supernovas” dziesmu “We Are Angels”. Muzikālo gaitu pirmsākumos Edgars Kreilis licis par sevi manīt tādos projektos kā ”Koru kari 3”, '”Ghetto Faktors” un šogad bijis viens no šova ''X Faktors'' finālistiem.

Jau vēstīts, ka Edgars Kreilis piedalās konkursā “Supernova 2018” ar dziesmu “Younger Days”.

Kļūda rakstā?

Iezīmējiet tekstu un spiediet Ctrl+Enter, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Iezīmējiet tekstu un spiediet uz Ziņot par kļūdu pogas, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Saistītie raksti

Vairāk

Svarīgākais šobrīd

Vairāk

Interesanti