Edavārdi izdod albumu «Īstas acis» un publicē videoklipu «Zilie ekrāni»

Pievērs uzmanību – raksts publicēts pirms 7 gadiem.

Reperis Edavārdi izdod jaunu albumu “Īstas acis”. Albuma prezentācija notiks 8. aprīlī klubā "Melnā piektdiena". Tāpat Edavārdi publiskojis arī videoklipu "Zilie ekrāni".

Lai skatītu šo resursu, mums ir nepieciešama jūsu piekrišana sīkdatnēm.

Albumā “Īstas acis” iekļautas 10 kompozīcijas, par kuru muzikālo pavadījumu ir parūpējušies tādi latviešu bītmeikeri kā Kashuks, NiklāvZ, Renalds Trakims, Sivick Beats, Noitro, X.O. un Kristaps Ritms. Dziesmas ierakstīja un apstrādāja vietējā scēnā pazīstamais bītmeikeris Tablis paša izveidotājā studijā “401”. Albumā “Īstas acis” kā vienīgais viesmāklinieks piedalās soul, gospel un jazz dziedātāja Kristīne Prauliņa, kuru var dzirdēt četrās dziesmās, kā arī starp dziesmām parādās dažādu Edavārdi draugu balsis.

Kopā ar albumu Edavārdi piedāvā video klipu dziesmai “Zilie ekrāni”, ko veidoja fotogrāfs un režisors Artūrs Krūmiņš. Video tapa sadarbojoties ar veikalu manekeni.lv un seno deju grupas "Calendula" dejotājiem Annu un Ingaru.

“Albums “Īstas acis” un dziesma “Zilie ekrāni” ir par sevis meklēšanu informācijas laikmetā. Dziesmās tiek runāts par to, cik bieži mēs savās galvās mēģinām izdzīvot scenārijus un attēlus, kuriem nav nekādas saistības ar vidi, kurā mēs reāli uzturamies. Tas man lika aizdomāties,” par albumu un video izsakās Edavārdi.

Jaunā albuma prezentācija notiks 8. aprīlī klubā “Melnā piektdiena”. Koncerts solās būt viens no lielākajiem izpildītāja karjerā, un tajā bez Edavārdi piedalīsies arī daudzi repera draugi un īpašie viesi. No plkst. 19 koncertu iesildīs DJ duets “Tunndamn", kas priecēs apmeklētājus ar bagātīgu latviešu repa miksu.

Kļūda rakstā?

Iezīmējiet tekstu un spiediet Ctrl+Enter, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Iezīmējiet tekstu un spiediet uz Ziņot par kļūdu pogas, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Saistītie raksti

Vairāk

Svarīgākais šobrīd

Vairāk

Interesanti